Relog Media
Relog Media
Podeli:

MSI 2024: T1 pregazio FlyQuest, Top Esports bolji od Fnatica

T1 i Top Esports su prva dva tima koja su obezbedila prolaz iz plej-in faze u glavnu fazu ovogodišnjeg izdanja Mid-Season Invitational Lol turnira.

Američki vicešampion nije imao šta da traži protiv aktuelnih prvaka sveta, a u prvoj partiji T1 je za manje od 17 minuta igre srušio nexus FlyQuesta. Iako je FlyQuest došao do prvog killa na topu, to im je ujedno bio i jedini kill do kraja partije koju je T1 dobio rezultatim 13-1. 

U drugoj partiji gledali smo znatno više borbe, a T1 je preko bot lejna pritiskao protivnike, što je najbolje iskoristio Gumayusi koji je završio partiju sa 14-0-6 skorom kao Kalista.

Sa druge strane Fnatic je uspeo da se oporavi od 0-1 zaostatka i poravna skor protiv Top Esportsa, ali više od toga nisu mogli. Kineska ekipa je povela zahvaljući prvenstveno razlici na bot lejnu gde se JackeyLove mnogo bolje snašao nego Noah. Iskusni ADC je dominirao na Lucianu, ali ni on nije mogao da utiče na ishod druge partije u kojoj je Oscarinin imao možda i životnu partiju sa 8-1-6 camille, potpuno uništivši slavnog 369 koji je završio gejm kao 0-6-1 Ksante. 

U trećoj partiji ponovo su carry igrači Top Esportsa brzo izmakli kontroli, Creme sa 7-2-1 Tristanom i JackeyLove sa 5-0-4 Varusom. 

Fnatic će za prolaz dalje igrati sa boljim iz meča Loud - GAM Esports, dok će FlyQuest u grupi A igrati protiv pobednika duela PSG Talon - Estral Esports. 


 

Tagovi
LoL
MSI 2024
T1
Top Esports
Fnatic
FlyQuest

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh