Relog Media
Relog Media
Podeli:

Perkz pravi pauzu od takmičenja u LoL esportu

Najuspešniji esportista iz regiona, hrvatski LoL igrač Luka "Perkz" Perković, je saopštio da će pauzirati od kompetitivnog LoL-a u nastavku sezone, dok ne dođe do zaključka da li želi da nastavi da se takmiči.

Jedan od najuspešnijih evropskih LoL igrača je pojasnio zašto trenutno ne uživa u onom čime se bavi. Perkz je pojasnio da je shvatio da je igrao isključivo da bi se kvalifikovao za internacionalne turnire, MSI i Svetsko prvenstvo, i da nije uživao tokom samog procesa takmičenja, što se oslikalo i na kvalitet njegove igre.

Perkz koji iza sebe ima osam titula prvaka Evrope, jednu titulu prvaka Amerike i jedan MSI trofej je tokom svoje karijere bio četiri puta u All-Star timu EU LCS/LEC lige, a 2016. je proglašen za rukija sezone. 

On se proslavio igrajući za G2 u kom je proveo pet godina, a nakon godinu dana provedenih u NA LCS ligi gde je igrao za Cloud9 vraća se u Evropu gde je dve godine bio član Vitality. Krajem prošle godine je stigao u Team Heretics, a nakon prošle sezone uklonjen je iz prvog tima, navodno zbog svađe sa menadžmentom organizacije.

Tagovi
LoL
LEC
Perkz
Team Heretics

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh