Calyx i LEGIJA nova pojačanja Envy CS:GO sastava - 2020-01-17 08:17:19

Team Envy je potpisao turskog igrača Bugra ‘’Calyx’’ Arkina kao novog člana svog CS:GO sastava, dok je organizacija i dalje u pregovorima sa nemačkim trenerom Nikolom ‘’LEGIJA’’ NInićem. Dolayak Calyxa ipak nije dovoljan da se kompletira startna petorka. Severnoamerička organizacija je spala na tri igrača, nakon što je Sam ‘’s0m’’ Oh otišao u Gen.G, a odmah posle toga na klupu je poslat i Bradley ‘’ANDROID’’ Fodor.

Turski igrač je prethodno igrao za bugarsku ekipu Windigo Gaming, kojoj se priključio u julu prethodne godine. Calyx je takođe proveo dve godine igrajući za Space Soldiers, gde je bio jedna od glavnih zvezda sastava. Dva puta u karijeri je nastupa na Majoru, a takođe je svojoj ekipi nekolilo puta pomogao da se domognu plasmana na top tir LAN turnirima.

LEGIJA je deo Counter Strike scene još od 2012. Godine. U svojoj karijeri je igrao sa neke od najpoznatijih organizacija kao što su: mousesports, NRG i BIG, pre nego što se prebacio na poziciju trenera. Napustio je BIG 1. januara, kada je na njegovu poziciju došao Fatih ‘’god b’’ Dayik. 
Envy sa druge strane nije postigao uspeh na CS:GO sceni još od 2017. godine, kada su nastupali sa francuskim sastavom. Igrali su na dva tier 1 LAN turnira: IEM Chicago i DreamHack Masters Malmo, ali su završili na samom dnu.