Relog Media
Relog Media
Podeli:

G2 spasao 4-12 zaostatak i savladao BIG 2-0, NiKo nezaustavljiv

G2 Esports je uspeo da pobedi BIG nakon ogromnog preokreta na prvoj mapi i izbori plasman u narednu rundu plejofa ESL Pro Lige.

G2 Esports i BIG su odigrali sjajan meč na startu plejofa 19. sezone ESL Pro Lige gde je G2 uspeo da izbegne poraz na Infernu iako je protivnik imao osam map poena, nakon čega su dominantnom igrom deklasirali ošamućenog protivnika na mapi Ancient.

Ništa nije polazilo za rukom G2 na startu Inferna gde je BIG poveo 7-1 pre nego što je G2 konačno uspeo na kratko da ih zausta i dođe do prihvatljivih 4-8 na poluvremenu. Ipak, BIG dobija pištolj rundu i nastavlja da dominira u nastavku i vrlo brzo stiže do činilo se tada nedostižnih 12-4. 

Umesto rutinskog privođenja kraju, prva mapa je ušla u neizvesnu završnicu jer je G2 krenuo da ređa rundu za rundom, i serijom 8-0 stižu do produžetaka. U njima nisu iskoristili prvu priliku da pobede, ovoga puta je BIG bio taj koji je izborio još jedne produžetke, ali je u njima G2 odneo 19-16 pobedu na oduševljenje svojih navijača.

Na mapi Ancient G2 je nošen energijom sa Inferna dominirao tokom prvog poluvremena, a kao šlag na tortu došao je neverovatan Ace Nikole "NiKo" Kovača gde je četiri killa napravio sa pištoljem Desert Eagle, pre nego što je upisao i peti kill za Ace donevši svom timu devetu rundu u prvom poluvremenu. 

BIG nije mogao da spreči katastrofu u nastavku i G2 dolazi do ubedljivih 13-4, a NiKo je završio mapu sa 26-5 skorom, 140.9 štete po rundi i 2.40 rejtingom, što mu je ujedno i treća najbolje odigrana mapa po statistici u dosadašnjem toku karijere.

Istovremeno su igrali i FlyQuest i BetBoom, a australijski tim je uspeo da preokrene zaostatak od 0-1 i dođe do pobede (11-13 Vertigo, 13-9 Mirage, 13-9 Anubis).
 

Tagovi
CS2
G2 Esports
Niko
BIG
ESL PRO LIGA

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh