Relog Media
Relog Media
Podeli:

Zero Tenacity u plejofu RES Regional Series 2 EU

Zero Tenacity je ostvario veliki uspeh plasmanom u četvrtfinale drugog izdanja EU RES Regional Series, gde će se boriti za nagradni fond od 100.000 dolara i dodatne RLG poene.

Srpska esport organizacija sa CS2 timom sačinjenim od miksa igrača iz regiona je iznenadila u B grupi i sa dve pobede obezbedila vrh tabele. Oni su dva puta slavili protiv iskusnijih CIS ekipa. 

Turnir su otvorili neverovatnom pobedom protiv ekipe B8 kojoj su prepustili sao tri runde za ceo meč. Z10 je uzeo Inferno 13-2 uz vrhunsko izdanje Nemanje "nEMANHA" Đukiđa koji je ostvario 19-9 skor, neverovatnih 164.6 štete po rundi i 2.56 rejting. A nakon toga je usledio još veći šok u vidu 13-1 pobede na protivničkim piku Anubisu gde je Z10 uzeo 11 rundi na CT strani, a Adin "brutomnster" Husić je pomerio granice dobre igre sa 25-4 skorom u fragovima, 167.9 ADR-om i 2.89 rejtingom.

Nakon toga je pao i PARIVISON, tim za koji igraju poznati ruski igrači kao što su Artem "ArtFr0st" Kharitonov, Robert "Patsi" Isyanov i kazahstanac Alexey "Qikert" Golubev, bivši Major šampion.

Z10 je nastavio sa dobrim igrama na Anubisu, poveli su 13-5 pobedom na ovoj mapi, da bi PARIVISION odgovorio 13-9 trijumfom na Mirage, gde su uzeli devet od deset rundi u drugom poluvremenu.

Z10 je uspeo da se oporavi za Overpass gde smo videli dva izjednačena poluvremena, da bi nakon produžetaka Z10 slavio 16-14. 

Oni sada čekaju rasplet preostalih grupa, a podsetimo u C grupi se za prvo mesto bori BLEED Esports, vicešampion prvog izdanja takmičenja.

Tagovi
CS2
Z10
RES
Relog

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh