Relog Media
Relog Media
Podeli:

C0LLINS U ENTROPIQ-U?

Jedan od najpoznatijih Bugarskih kastera, Tedd, objavio je na svom tviteru nalogu imena igrača koji će činiti novi Entropiq, a jedno ime koje se pominje, dobro je poznato svim pratiocima domaće scene.

Teodor Borisov često na svojim strimovima igra sa pro igračima sa njegove scene, intervjuiše ih u svom podkastu, nema sumnje da je dobro upućen u dešavanja kada su igrači sa njegove scene u pitanju. Upravo je oxygeN njegov sunarodnik, pa je verovatno i to način na koji je ova informacija došla do njega, i možemo je smatrati istinitom.

Jedno ime ipak odskače više od ostalih, a to je tiziaN, doskorašnji support BIG-a. Nema sumnje da će upravo on svojim iskustvom doprineti da Entropiq prevagne mečeve u svoju korist.

Poslednja dva igrača su forsyy, koji je već neko vreme član ove organizacije, ali i Marix, doskorašnji igrač OG-a. Njega smo do nedavno mogli da gledamo kako igra za Genk, a dobio je šansu i u timu Monte, gde očigledno nisu bili zadovoljni sa njim čim se tamo nije zadržao nakon probe.

Kako se vama čini ovaj tim, da li je ovo dobra sredina za našeg c0llins-a da napokon pokaže svima koliko može, i da napokon ispuni svoj potencijal?

Tagovi
CS:GO
C0LLINS
ENTROPIQ

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh