Relog Media
Relog Media
Podeli:

INATION OSTAO BEZ CS TIMA

Infected Nation raspustiće svoj tim do daljnjeg, usled problema sa neophodnim finansijama za sam rad organizacije. Izgleda da ni skorašnje kvalifikacije za RMR turnir nisu bile dovoljne da tim opstane barem još neko vreme.

Organizacija je u svom saopštenju kritikovala poslovno tržište naše regije, navodeći da ono još nije spremno da prepozna i pomogne esport timovima na našim prostorima. Oni navode da su dali sve od sebe ali da je ovo trenutno bio neophodan potez za sve, ostavljajući mogućnost da se tim vrati u budućnosti.

Ovako nešto već smo mogli da vidimo od strane Partizan Esporta, koji je početkom godine raspustio svoj tim usled problema sa finansijama, da bi se kasnije vratio sa mlađim rosterom koji definitivno iziskuje manje novca na mesečnom nivou. Da li će se i iNation u nekom trenutku odlučiti za takav potez, ostaje da se vidi, ali je velika šteta za ceo region izgubiti još jednu organizaciju i one su nam neophodne kako bi bili u koraku sa svetom.

Dragon i Kind0 i zvanično su slobodni igrači, i trenutno su u potrazi za timom. Pauza za igrače se nedavno završila, što im sigurno ne ide u korist, ali im želimo da što pre pronađu nov dom, a možda ih i ponovo vidimo u plavom dresu u budućnosti, zašto da ne?

Ostaje nam samo nada da će biznis partneri prepoznati potencijal kada je naša scena u pitanju, da će prepoznati talenat naših igrača i da će jednog dana igrači moći da se fokusiraju na igru a organizacije imati finansijske mogućnosti da sa timovima dođu do maksimalnog potencijala. 

Ovaj tim je definitivno zaslužio još neko vreme, ovo je prvi srpski tim koji se kvalifikovao na RMR turnir, gde su igrali protiv najboljih timova sveta. Da su imali još vremena, možda su mogli da kroz to zajedničko iskustvo sledeći put naprave korak više, ali nećemo imati priliku da vidimo tako nešto, barem za sada.

Tagovi
ination
CS:GO
Infected Nation
RMR

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh