Relog Media
Relog Media
Podeli:

NAFANY VEĆ PRONAŠAO NOV TIM

Ruski lider na serveru, nedavno je napustio Cloud9 nakon dolaska electroNic-a u tim. On je i pored jako loše forme u poslednjih par meseci veoma brzo dobio poverenje nove organizacije, BetBoom-a.

On će na raspolaganju imati zanimljive igrače koji su uglavnom dobro poznati pravim fanovima ove igre.

Aleksandr “KaiR0N-” Anashkin je do nedavno nastupao za Virtus.Pro, gde je doživeo neprijatnost kada je zamenjen za vreme kvalifikacionog turnira za Major u Parizu. Tada se pominjalo da je imao problem sa samopouzdanjem i da je podlegao pritisku velikog turnira, a videćemo da li će pod vođstvom Nafanija rešiti te "dečije bubice".

Snajper tima će biti zorte koji je bio veoma cenjen od strane NA organizacija tokom letnje pauze. Pominjali su se TSMEG, ali je on na kraju ipak odlučio da ostane “kod kuće”. 

S1ren je u jednom trenutku bio najbolji igrač u Spiritu, koji se nedavno odlučio za nešto drugačiji roster. Ovaj igrač je uvek delovao hladnokrvno na serveru, a kada je u zenu tokom igranja, jako je teško igrati protiv njega. Nema sumnje da će i on imati jako bitnu ulogu u ovom timu.

Poslednji igrač u rosteru je sigurno najmanje poznat, u pitanju je dvadesetjednogodišnji Danistz, koji je kroz karijeru uglavnom igrao u izmešanim timovima iz CIS regije. Sa svojim 1.21 rejtingom na HLTV-u, jasno je da se radi o talentovanom igraču, ali ćemo više od njega videti tek u budućnosti kada se bude takmičio protiv dosta boljih protivnika u odnosu na one na koje je do sada navikao.

Tagovi
CS:GO
NAFANY
CLOUD9
ELECTRONIC
BetBoom

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh