Relog Media
Relog Media
Podeli:

TORZSI NAPRAVIO 50 FRAGOVA NA OTVARANJU TURNIRA

Mađarski snajper uspeo je da napravi neverovatnih pedeset fragova na kvalifikacionom meču za IEM Cologne, čime je sam vukao svoj tim do pobede.

MOUZ i TheMongolz odlučili su se za Nuke posle banovanja mapa, a i jedan i drugi tim uspeli su da dođu do devet rundi na CT, odnosno šest na T strani tokom regularnog dela. Posle dva overtajma, MOUZ je pobedio rezultatom 22:19 a za to je najzaslužniji bio torzsi sa svojih pedeset fragova, a zanimljivo je da je bio jedini igrač sa pozitivnim skorom u svom timu.

I pored odlične partije torszija, naš komentator Vukan Svojić bio je pun kritika na račun igrača smatrajući da je meč mogao biti završen i ranije da pomenuti igrač nije iznova i iznova tražio nov frag posle svakog napravljenog.

Sledeći rival MOUZ-a biće Ninjas in Pyjamas, a taj meč moćićete da pratite na TVARENASPORT, ali i na našim striming platformama. 

Tagovi
TORZSI
IEM Cologne
CS:GO

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh