Relog Media
Relog Media
Podeli:

VOLT I NEALAN U GAMERLEGION-U

Finalista poslednje odigranog Majora u Parizu, GamerLegion, ostao je bez svog najboljeg igrača iM-a koji je otišao u Natus Vincere, dok je njihov sada već bivši lider siuhy odlučio da karijeru nastavi u MOUZ-u. Posle duge i detaljne potrage za novim igračima, napokon znamo kako će ovaj roster izgledati u budućnosti.

NeaLaN je neko vreme proveo u EG-u, jako lošem projektu koji je imao mnogo neuspeha i često je bio predmet sprdnje u javnosti. Ipak, statistički upravo je on bio najbolji igrač tima i pored toga što je lider i mora da upravlja drugima pa tako znamo da se ne radi o lošem igraču, pitanje je samo kako će se snaći u svojoj novoj avanturi.

Bivši igrač ITB-a, volt, biće poslednji šraf u novom timu. I dok prvu promenu i možemo da razumemo, volt nije igrač koji podseća na iM-a niti poseduje barem sličnu statistiku, deluje da će im i pored ovih promena jako faliti firepower koji su ranije posedovali. Možda samo računaju na to da je dovoljno što su oba igrača iz Rumunije, i da je to recept do uspeha.

Ovaj tim moćićemo da gledamo kroz par dana na IEM Cologne 2023, koji ćete kao i uvek moći da pratite na TVARENAESPORT ali i preko naših striming kanala na twitch-u odnosno youtube-u.

Tagovi
CS:GO
VOLT
NEALAN
GAMERLEGION

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh