Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media

Produkcija

Opremljeni najnovijim tehnološkim uređajima, naša 2 profesionalna studija koja se prostiru na 150m2 ne prestaju da izbacuju svež i zanimljiv sadržaj. Naš produkcijski tim stručnjaka je pun kreativnih ljudi sa dubokim razumevanjem o tehnologiji, gamingu i esportu, koji sa svojim kreativnim idejama ne ostavljaju nikoga ravnodušnim u svakom novom emitovanju. U mogućnosti smo da reprodukujemo, snimamo i emitujemo live sadržaj u 4K i 60 frejmova po sekundi - na granici realnosti.

Gaming Arena & Cafe

30 računara najnovije generacije srž su našeg gaming centra i esports arene. Dve posebno odvojene i zvučno izolovane prostorije sa po 5 računara (i7 9700k, gtx 2080, 240hz BenQ) idealne su za potrebe bootcampa ili treninga profesionalnih esports timova. Ukoliko ste ipak, spremni za relaksaciju uz odličan espresso ili točeno pivo i partiju CSGO-a, DOTE, LoLa, Fortnite-a ili Valoranta sa prijateljima ili kolegama, imate jedinstvenu priliku da testirate vaše omiljene igre na najboljim uslovima u gradu, na najboljim gaming periferijama.

Esports

Naš organizaciono-kreativni tim sa više od 15 godina iskustva u projektnom menadžmentu u internacionalnim i regionalnim esports projektima svakodnevno smišlja unikatne formate, analizira tržište i stvara nove projekte zajedno sa produkcijskim timom. Ova nespavajuća industrija trenutno je jedna od najvećih i najbrže-rastućih industrija na svetu, a Relog Media tim ne kaska za svetom u kvalitetu organizacije i izrade sadržaja. Mnogi internacionalni esports giganti prepoznali su Relog kvalitet i postali naši partneri.