Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media
CS:GO Broj komentara 0

Poljska organizacija HONORIS od današnjeg dana više neće postojati, usled nedovoljno novca da se tim finansira u budućnosti, objavljeno je na njihovim zvaničnim socijalnim mrežama.

Tokom 2020-te godine ova organizacija je zaživela, a iza iste su stajale dve prave legende ove igre, TaZ...

CS:GO Broj komentara 0

Posle dugo vremena, gledanja kako Valve sredjuje i mazi svoju omiljenu igru, Dotu 2, dočekali smo da i Counter-Strike napokon predje na novi engine. Američka kompanija je objavila tri videa na svom youtube kanalu gde možemo videti neke stvari koje su nove i koje...

CS:GO Broj komentara 0

G2 Esports obezbedio je učešće na RMR turniru kroz zatvorene kvalifikacije, dok je Infected Nation imao teži put preko otvorenih kvalifikacija. Oba tima nalaze se u B grupi, tako da je međusobni susret moguć, ali se on ipak neće desiti na otvaranju turnira.
 

CS:GO Broj komentara 0

Završila se četvrta sezona RES prvenstva, a posle osam dana borbe, dobili smo novog šampiona ali i dve ekipe koje će predstavljati region na zatvorenim kvalifikacijama za BLAST turnir.

Ekipa Infected Nation savladala je u finalu bugarski tim VOYVODA rezultatom 2:1. Srpski tim...

CS:GO Broj komentara 0

Istorijski uspeh kada je domaća scena u pitanju, ekipa Infected Nation uspela je da prođe otvorene a zatim i zatvorene kvalifikacije, pa tako po prvi put imamo naš tim na BLAST Major RMR turniru.

Malo je reći da je put bio samo trnovit,...

CS:GO Broj komentara 0

Finska organizacija ENCE nedavno je završila saradnju sa valde-om, a na njegovo mesto dolazi Nertz iz ekipe Endpoint

On je bio deo britanske organizacije gotovo godinu ipo dana, a ovaj transfer je barem za sada vrhunac njegove karijere. Dvadeset trogodišnji izraelac sigurno je...

CS:GO Broj komentara 0

Srpski igrač Nemanja “nexa” Isaković, odlučio je da napusti OG Esport iz privatnih razloga samo dan pre kvalifikacija za najveći turnir godine.

Već sutra počinju zatvorene kvalifikacije za Major u Parizu, tako da je ova vest šokirala celu scenu. U objavi na tviteru...

CS:GO Broj komentara 0

U prethodna tri dana održavale su se kvalifikacije za četvrtu sezonu RES turnira, a posle najzanimljivijh kvalifikacija do sada koje su krasile dugi mečevi i mukotrpna borba svakog tima da se nađu na istom, napokon smo kompletirali listu učesnika.

Prve kvalifikacije osvojila je...

CS:GO Broj komentara 0

Partizan Esport dobio je poslednju pozivnicu za četvrtu sezonu RES turnira, s obzirom da su oni trenutni šampioni ovaj poziv je bio i očekivan, i dolazi kao poslednji od strane organizatora turnira.

Oni su upravo posle titule na prošlom turniru podigli svoju...

CS:GO Broj komentara 0

Već smo predstavili prve dve ekipe koje su dobile poziv, vicešampiona prošle edicije RES-a iNation, ali i najbolje plasiranu ekipu po HLTV ratingu, bugarski 500. Sada nam se pridružuje rumunski šampion, ekipa Nexus Gaming.

Već smo Vam rekli da će u...

CS:GO Broj komentara 0

Bugarski 500 druga je ekipa koja je pozvana na četvrtu sezonu RES-a. U ovoj sezoni nam se pridružuju i timovi iz Bugarske i Rumunije što na prethodna dva turnira nije bio slučaj, a ovo je prva ekipa iz pomenutih država čije je ućešće potvrdjeno.

CS:GO Broj komentara 0

Treći dan Katovica je tu, a iz grupa A i B već nas napuštaju po dve ekipe koje su nanizale dva poraza za redom. Za neke ekipe je to donekle bilo očekivano, a neke su nas i neprijatno iznenadile.

BIG

Nemačka organizacija...

CS:GO Broj komentara 0

Na RES-u će učestvovati osam timova, četiri tima pridružiće nam se kroz kvalifikacije, dok će četiri ekipe biti direktno pozvane. Danas smo saznali ime prve koja će biti deo četvrte sezone.

Trenutno pedeset osma ekipa sveta, Infected Nation, prva je ekipa koja...

CS:GO Broj komentara 0

Već smo Vas obavestili da će se četvrta sezona RES turnira odigrati krajem ovog meseca, a ukoliko želite da učestvujete, sada možete registrovati svoj tim za kvalifikacije preko FACEIT platforme.

Ekipe iz ovih država imaju pravo da se takmiče na turniru, odnosno...