Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media
Kepa i Đole potpisali za Galatasaraj
# BalkanObjavljeno Broj komentara 0Autor: s1mba
Kepa i Đole potpisali za Galatasaraj

Nakon Rokse koji je pre nekoliko dana potpisao za Barselonu, još dva domaća igrača beleže velike uspehe u svojoj karijeri. Ovoga puta to su Stefan “Kepa” Slavković i Đorđe “Djole” Milićević koji će se na predstojećem eFootball turniru takmičiti za turski Galatasaraj. 

 

Kako bismo vam najbolje moguće preneli ovaj događaj, kontaktirali smo Kepu koji je za naš portal izneo sve detalje oko potpisivanja ugovora i otkrio planove za budućnost.

 

Nakon Rome dolazi Galatasaraj, ali ovoga puta u tandemu sa Đoletom. Šta nam možeš reći u vezi potpisivanja novog ugovora?

 

Mogu da kažem da sam prezadovoljan što sam potpisao za Galatu. Bilo je dosta nekih čudnih okolnosti vezanih za moj potpis pa je na kraju lako moglo da se desi da ostanem bez kluba. Naime, imao sam ponudu od tri tima, od toga je jedna bila od Galate međutim opredelio sam se za Zenit koji je trebao učestvovati u EFP  ligi ove sezone. Bukvalno sam dogovorio sve sa njima, međutim, zbog cele ove situacije vezane za Rusiju Zenit je izbačen iz takmičenja. Nisam imao puno opcija s obzirom da su rosteri svih ekipa bili već uveliko popunjeni, međutim na moju sreću Galata, kojoj sam se prvobitno zahvalio na ponudi i dalje nije uspela da pronađe dva nova igrača. Javio sam se kapitenu ekipe, Mucahitu, objasnio svoju situaciju oko Zenita i kasnije smo se lako dogovorili. 

 

Pošto smo tražili i trećeg igrača, na moju preporuku predlozio sam Đoleta. Mucahit je dobro upoznat sa Đoletovim kvalitetima s obzirom na to da ga je upravo Đole pobedio u finalu prošle godine na internacionalnom turniru u Ukrajini u finalu tako da nije bilo puno razmišljanja oko te odluke. Đole je četvrti naš igrač koji će učestvovati u EFP što je veliki uspeh za našu PES scenu s obzirom na to koliko malo igrača ima priliku da se dokaže na najvećoj sceni s obzirom na mali broj timova koji učestvuje u ligi.

Kakvi su vam ekipni planovi, kao i krajnji ciljevi sa trenutnim sastavom Galatasaraja?

 

Iskren da budem sigurno da ne spadamo u prvi red favorita zbog različitih faktora, pre svega velika je razlika u kvalitetu samog igračkog kadra, trenera itd. Uglavnom pravila koje je osmislio Konami za ovaj turnir nikako ne idu manjim timovima poput nas i Celtika. Više nije balanced mod kao prethodnih sezona, već smo primorani da igramo sa igračima normalnih ocena, uz dozvolu da ih levelujemo, baš kao što se to radi u Dreamtim modu. Problem je taj što npr u Galati, gde je najbolji igrač Bafetimi Gomis sa 74 ukupnom ocenom, može biti maksimalno level-ovan na 86 ili 88 ocenu. Dok recimo timovi poput Bajerna mogu svoje igrače da level-uju preko 93-94 overall što im daje veliku prednost u igri.

 

Takođe, treneri su veliki problem. Moramo da koristimo Galatinog trenera koji nema potrebne atribute za ovaj novi efootball gde se uglavnom igra na quick counter i long ball, a mi smo primorani da igramo na possesion što u neku ruku nema nikakvog smisla jer valjda bi smo trebali da igramo sa podešavanjima sa kojim želimo a ne da nas neko primorava na to jer eto takav je trener te ekipe.

 

Ne želim da zvuči kao neka vrsta izgovora, jednostavno to su činjenice koje smo već prihvatili i tako je kako je.

 

Ulazimo u sezonu kao underdog, što mozda i nije loše, tako da imamo veliku želju da iznenadimo. Prolazak grupne faze bi bio fenomenalan uspeh.

 

Da li planiraš ostanak u ekipi ili je ugovor potpisan samo za vreme trajanja predstojećeg turnira?

 

Ugovor je za vreme predstojećeg turnira koji će trajati 3 nedelje. Igra je tek izašla, još nemamo novih informacija kada će krenuti sama liga, šuška se da bi to moglo biti tek početkom 2023. tako da je još rano razmišljati u tom pravcu ali, eto, ako napravimo dobar rezultat, ne bih imao problem da ostanem tu i kasnije.

KOMENTARI
Još uvek nema komentara! Budite prvi i komentarišite.
napiši komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena. Zahtevana polja su obeležena zvezdicom.
NAjnoviji postovi