Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media
Roksa o potpisivanju za Barselonu
# BalkanObjavljeno Broj komentara 0Autor: s1mba
Roksa o potpisivanju za Barselonu

Nije tajna da Srbija ima odlične PES igrače. Nebrojano puta smo dokazali svoj kvalititet na velikom broju takmičenja, kako inidividualno, tako i ekipno. Ipak, dvojac koji se najviše izdvaja su Roksa i Kepa koji su nastupali i za inostrane klubove. 

 

Ovoga puta Marko “Roksa” Roksić je premašio svoja očekivanja i popeo se na najviši mogući stepenik ove fudbalske simulacije. U petak, 27. maja esport odsek fudbalskog kluba Barselona na svom Twitter profilu podelio je svoj sastav za predstojeći turnir u kome se nalazi i Roksa. 

 

Odmah po potpisivanju ugovora, kontaktirali smo Roksu kako bi nam otkrio detalje u vezi njegove budućnosti: 

 

Nakon Nanta i Rome, konačno dolazi jedan od najboljih klubova svih vremena. Kako se osećaš povodom potpisivanja za Barselonu?

 

Iskreno, kada se prvi put pojavila mogućnost da potpišem za Barselonu nisam preterano verovao u to, ali kada se sve završilo zaista sam se osećao odlično. Nakon Rome sam misliio da sam dostigao vrhunac i da od toga ne može bolje, ali mislim da je sada taj trenutak. Ipak, ne bih se zaustavio samo na potpisu, ali o tom potom. 

 

Pored tebe, u ekipi se nalaze još dva momka. Kako si zadovoljan svojim saborcima i da li misliš da je ovo dobitna kombinacija?

 

Tako je, oni su već starosedeoci u Barseloni i znam da su obojica odlični igrači. Smatram da je Alex veoma perspektivan i defitinitivno budućnost PES-a, iako ima samo 17 godina. Dok je Palma jedan je najboljih španskih igrača godinama unazad. Očekujem da ćemo zaista biti jaki. 

Turnire ćete igrati na aktuelnoj efootbal verziji, da li je igra konačno dobila potrebne pečeve kako bi bila “igriva”. 

 

Što se offline igre tiče, koliko znam igrica nije dobila nikakve veće promene sem nekoliko licenci. Ipak, pre nekih mesec dana stigao je online mod na kome mi već uveliko igramo. Koliko znam novi update će biti između 29. maja i 2. juna, kada će igra dobiti velike promene koje će je drastično poboljšati. 

 

U prošlim ekipama si nastupao zajedno sa Kepom, da li i ovoga puta postoji mogućnost dovođenja u ekipu tvog dugogodišnjeg prijatelja?

 

Tako je igrali smo i u Nantu i u Romi, kao i u reprezentaciji. Trenutno ne postoji mogućnost za dovođenjem Kepe, ali ukoliko se ukaže prilika i ukoliko ja budem ostao u Barseloni sledeće godine, naravno da ću pokušati da ga dovedem. 

 

Ovo je tvoj najprofesionalniji ugovor do sada. Koliko se razlikuju uslovi koje si dobio u odnosu na prethodne ekipe?

 

Iako na prvi pogled deluje tako, ovo je najkraći ugovor koji sam ikada imao jer sam potpisao samo za jedan turnir koji će se igrati 3 nedelje, tačnije 3 vikenda. Iskreno se nadam da ćemo odraditi to kako treba i da ću sledeće godine dobiti bolji ugovor kada se bude igrala zvanična liga. Ipak, veoma sam zadovoljan sa ponudom kao i uslovima koje sam dobio od Barselone. 

 

Možeš li nam otkriti vaše ekipne planove, kao i koji su vam krajnji ciljevi?

 

Planovi su nam da osvojimo titulu, jer koliko ja znam Barselona nikada nije osvojila prvo mesto. Ove godine ima samo 8 ekipa i to je mini tunrir koji organizuje KONAMI. U planu je bila liga koja se otkazala jer je PES kasnio, ali mi ćemo svakako pokušati da Barseloni donesemo prvi pehar u efootbalu. Nakon toga treba videti kakav je cilj za sledeću sezonu kao i kakvi su planovi KONAMI-a jer se sa njima nikada ne zna. Mi kao i uvek napadamo sve trofeje!

 

Domaći region prepun je kvalitetnih igrača, da li misliš da i tvoji bivši saigrači iz Lige Nacija imaju šanse da se probiju na evropskoj sceni?

 

Iskreno, ovo je totalno novi efootbal i nova verzija, tako da ne znam kakvih igrača ima na našoj sceni, ali ne sumnjam da će se pojaviti neko kao Kepa i ja i da će ostvariti čak i bolje rezultate. Ipak, ovo je novi PES , gde čak i ja imam probleme da se priviknem, ali iskreno se nadam da ću u tome uspeti. 

 

Rokso hvala ti na izdvojenom vremenu i želimo ti svu sreću na predstojećem turniru.

 

Hvala vama na pozivu i hvala što ste uvek tu da predstavite nas profesionalne gejmere. Nadam da ćete još dugo ostati najbolji u Srbiji, a uskoro i u Evropi. 

KOMENTARI
Još uvek nema komentara! Budite prvi i komentarišite.
napiši komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena. Zahtevana polja su obeležena zvezdicom.
NAjnoviji postovi