Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media
Adria CS:GO prvenstvo 2022
# CS:GOObjavljeno Broj komentara 0Autor: s1mba
Adria CS:GO prvenstvo 2022

Jedno od najpoznatijih regionalnih CS:GO takmičenja se posle kratke pauze vraća na scenu. Esport Adria je nakon dve godine pauze od LAN turnira rešila da se vrati na velika vrata i ovogodišnje prvenstvo organizuje u esport areni Hall Of Game u Zagrebu. Pored završnice koja će zasigurno privući veliki broj entuzijasta kao i amaterskih i profesionalnih igrača, Esport Adria je obezbedila nagradni fond od neverovatnih 10.000$. Međutim, ekipa koja se pokaže kao najbolja i podigne pobednički trofej, će pored novčane nagrade osvojiti i pozivnicu za zatvorene BLAST kvalifikacije, koje vode na turnir sa najboljim ekipama iz celog sveta. Takođe, ovogodišnji novitet jeste saradnja sa televizijom Arena Esport, gde će svi mečevi biti direktno emitovani. 

Princip samog takmičenja veoma je jednostavan. Ukupan broj ekipe je 8, od kojih će 4 dobiti direktnu pozivnicu. Prva pozvana ekipa biće prošlogodišnji šampioni, drugu ekipu imaće čast da pozove Relog Media, treću Gjirafa50, dok će poslednju ekipu pozvatu organizatori turnira, Esport Adria. Preostala mesta biće odlučena putem zatvorenih kvalifikacija koje će se održati 27. i 29. juna

 

Grupna faza odigraće se u julu, dok će 4 najbolje ekipe playoff odigrati pred, nadamo se, prepunim arenom u Zagrebu. 

 

U susret prvenstvu, kontaktirali smo organizatora Luku Marušića koji je za naš portal otkrio detalje u vezi samog turnira:

 

Vraćamo se na LAN uz Adria CS:GO Prvenstvo 2022, turnir vrijedan 10.000€! Opet će najbolje regionalne CS:GO ekipe odmjeriti snage na već čuvenim Esport Adria LAN-ovima u Hrvatskoj. Od posljednjeg LAN-a 2019. puno se toga promijenilo. Imamo više organizacija na sceni nego tad i siguran sam da nas očekuje najbolji turnir do sad. Ovom bih se prilikom zahvalio Relog Mediji na partnerstvu i podršci koja se nastavlja kroz još jedan event. Adria CS:GO Prvenstvo 2022 spojit će A1 Adria League i zatvorene kvalifikacije za BLAST, dva značajna esport događaja u regiji zbog čega smo jako ponosni uz ogroman nagradni fond. Bit će tu još noviteta i neki zanimljivi i neočekivani partneri, ali o tom više u nadolazećim danima. Vidimo se na kvalifikacijama!

 

KOMENTARI
Još uvek nema komentara! Budite prvi i komentarišite.
napiši komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena. Zahtevana polja su obeležena zvezdicom.
NAjnoviji postovi
#CS:GO