Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media
BalkanPEEK CS:GO turnir vredan 1000€
# CS:GOObjavljeno Broj komentara 0Autor: s1mba
BalkanPEEK CS:GO turnir vredan 1000€

U moru strimera sa Balkana, retki su oni koji pokušavaju da svoju popularnost usmere ka podizanju lokalne esport scene. Dobar primer toga su CaoTutiFruti i Kerovski koji su nakon brojnih wingman turnira, ušli u projekat organizacije ekipnog turnira sa nagradnim fondom od 1000€, sponzorisanim od strane JONNY - BP-a. 

 

BalkanPEEK CS:GO turnir predstaviće događaj za 64 ekipe koje će se putem Faceit platforme nadmetati za titulu najboljeg, kao i prvu nagradu u vrednosti od 500€. Drugoplasirani će sa sobom poneti 250€, dok će 3. i 4. mesto morati da se zadovolje sa po 125€. Turnir će se održati 25. juna sa početkom od 13:05h, dok će prijave biti otvorene do 13h. Svi mečevi će se igrati po Best Of 1 principu, dok će se polufinale i finale igrati Best Of 3, kako bi turnir bio završen na najbolji mogući način. Učešće na turniru je besplatno, a prijava je otvorena za sve igrače bez obzira na njihov Faceit level. Jedini uslov koji mora biti ispunjen jeste korišćenje Faceit Anti Cheat sistema, kako bi ceo turnir protekao regularno. 

Mape kao i sam veto biće standardni, dok će ekipe imati pravo na 4 pauze u trajanju od 60 sekundi. Dozvoljene države su Srbija, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Slovenija, Bosna i Albanija, dok svaka ekipa može imati po dva igrača iz inostranstva. 

 

Kontaktirali smo jednog od organizatora turnira, koji je za naš portal izneo svoje impresije:

 

Veoma nam je drago što smo u mogućnosti da odrižmo ovakav turnir, stim da preko godinu dana gradimo i imamo sjajan CS:GO komjuniti kojem uvek gledamo kako da se odužimo na što bolji način. Sve je počelo od malih wingman turnira posle kojih smo često pricali o ideji da želimo da napravimo ozbiljnije nešto u formatu 5v5. Postavili smo donation goal za prize pool od 500€ i na kraju maja dobili smo fantastičnu donaciju duplu od one koju smo imali u planu od strane velike podrške JONNY-BP-a, kome smo jako zahvalni! Sad sa ponosom možemo da najavimo jedno jako lepo druženje Balkanskih ekipa 25.juna i slobodno mozemo da kažemo da je ovo samo početak. Dobrodošli na BalkanPEEK!

Ekipe se mogu prijaviti putem sledećeg linka, dok će mečevi biti emitovani putem CaoTutiFruti i Kerovski Trovo kanala! 

KOMENTARI
Još uvek nema komentara! Budite prvi i komentarišite.
napiši komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena. Zahtevana polja su obeležena zvezdicom.
NAjnoviji postovi
#CS:GO