Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media
BIG na tronu Roobet Cup-a
# CS:GOObjavljeno Broj komentara 0Autor: s1mba
BIG na tronu Roobet Cup-a

Relog Media i kripto kazino Roobet, okupili su 16 najboljih CS:GO ekipa na svetu u borbi za nagradni fond od neverovatnih 250.000$. U periodu od 22. Do 30 juna ekipe poput FaZe-a, OG-a, i ENCE-a takmičile su se u dve faze turnira. Sve je počelo sa grupama, gde su ekipe bile podeljene u 4 grupe, koje su odigrane po GSL sistemu. Nakon 5 dana i mnogo uzbudljivih mečeva stigli smo do same završnice turnira u koju je prošlo 8 najboljih ekipa.

 

Bez obzira na plasman u grupnoj fazi, sve ekipe su krenule od četvrtine finala, odakle je i otpočeo njihov put do trofeja, i nagrade u vrednosti od 150.000$. Finalni meč odigrao se između BIG-a i FaZe. Nemačka organizacija je u polufinalu iznenadila sve prisutne i pobedila Cloud9, koji su važili za apsolutne favorite u duelu. Sa druge strane, za aktuelne šampione Majora bi svaki plasman ispod ovoga bio razočaravajući, zbog čega nije bilo iznenađenja na njihovoj strani žreba. Kao i prethodni mečevi, finale se igralo Best Of 3, a sve je počelo na Dust dvojci, što je bio izbor BIG-a. Iako su pre početka obe ekipe imale po 64% pobeda na mapi, BIG je od samog početka pokazao bolju igru. Prvo poluvreme završili su rezultatom 8:7, a kada su prešli na CT stranu, vezali su prvih 6 rundi čime su se približili na samo dve do pobede. 

FaZe je imao odličan pokušaj comeback-a, ali na njihov žalost, samo do 13. Runde, kada je BIG i odneo pobedu u prvoj mapi. Na Nuke-u je statistički bila totalno drugačija priča. FaZe je pre ovog meča imao čak 88% pobeda, zbog čega je sa razlogom odabrao upravo ovu mapu. Prvi half počeli su na T strani, koju su pobedili sa minimalnom prednošću. Drugo poluvreme bilo je isto toliko neizvesno, ali su uz pomoć dve serije rundi uspeli da naprave prednost i odvedu ovaj meč u treću mapu. 

 

Posledna mapa bio je Mirage i kako to finalu dolikuje, nije bilo dovoljno 30 rundi kako bi se odlučio šampion Roobet Cup-a. Ipak, nakon produžetaka, BIG je izašao kao bolje ekipa i pokorio prvu ekipu sveta. 

KOMENTARI
Još uvek nema komentara! Budite prvi i komentarišite.
napiši komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena. Zahtevana polja su obeležena zvezdicom.