Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media
BLUEJAYS na tronu druge sezone RES CS:GO-a
# CS:GOObjavljeno Broj komentara 0Autor: s1mba
BLUEJAYS na tronu druge sezone RES CS:GO-a

Nedelju dana borbe bilo je potrebno kako bi se odlučio šampion druge sezone RES CS:GO turnira, koji ovoga puta vodi u zatvorene BLAST kvalifikacije. Sve je počelo sa otvorenim kvalifikacijama koje su okupile preko 50 regionalnih ekipa. Ipak, 4 najbolje bile su Marten Rising, proWince, Strive in Chaos i garTi. Kvalifikovane ekipe pridružile su se najboljim organizacijama sa domaće scene koje su bile direktno pozvane na turnir. 

 

Već u prvom kolu, 4glory, iNation, BLUEJAYS i Zero Tenacity poslali su svoje protivnike u lower bracket, kada cela stvar postaje zanimljiva. Ipak, nakon odličnih mečeva i mnogih iznenađenja, dve ekipe koje su se srele u velikom finalu su 4glory i BLUEJAYS. Ovo je bio njihov drugi duel, nakon okršaja u finalu upper bracketa, iz koga je makedonska ekipa izašla kao pobednik. Glorija je pobedom protiv ekipe Strive in Chaos uspela da zakaže revanš protiv BLUEJAYS-a, međutim ishod je bio isti. 

Ekipe predvođena CacaNitom je u samo dve mape savladala srpsku organizaciju, rezultatima 16:12. 4glory je pružio odličnu partiju, ali se činilo da su Makedonci na ovaj turnir došli i više nego spremni, opravdavši titulu apsolutnog favorita. Od samog početka svojim protivnicima nisu prepustili ni jednu mapu, što su krunisali pobedom u velikom finalu. 

 

Svoje takmičenje će nastaviti na TWR zatvorenim kvalifikacijama za BLAST Showdown gde će se boriti sa najboljim ekipama iz ovog dela Evrope. 

KOMENTARI
Još uvek nema komentara! Budite prvi i komentarišite.
napiši komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena. Zahtevana polja su obeležena zvezdicom.