Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media
Da li je tier lista Kassad-a, Svojića i Ljafa prošla dobro ili loše?
# CS:GOObjavljeno Broj komentara 0Autor: lancemi
Da li je tier lista Kassad-a, Svojića i Ljafa prošla dobro ili loše?

Dok čekamo veliko finale ovogodišnjeg majora u Brazilu, pravi je trenutak i da se podsetimo tier liste poslednjeg Linked Podcast-a koji se dogodio pre samog turnira. S obzirom da je bilo neslaganja tokom pravljenja ove liste, demokratski je dogovoreno da je potrebno da se slože barem dve od tri osobe, tako da ćemo i ovu listu tretirati kao kolektivnu a ne individualnu.

Pa da krenemo sa dna, u poslednjem tier-u koji smo nazvali PAKUJ KOFERE, ekipa GamerLegion je počela sa dve pobede, ali u naredna tri meča nisi uspeli da pobede i ostanu na turniru. Od cele skupine, najbolje je prošao BIG, koji je prošao Challenger fazu, a onda su u Legends fazi imali 2-0, da bi potom igrali protiv jakih protivnika, FURIA-e, fnatic-a i NaVi-ja, ekipa koje su uspele da dođu do top8 faze upravo preko njihovih leđa. Tu je i ekipa Sprout, koja se direktno kvalifikovala u Legends fazu, ali su tamo uspeli da dođu samo do jedne pobede. Preostale tri ekipe definitivno nisu pokazale mnogo i brzo su napustile turnir.

Što se tiče sekcije UTEŠNA POBEDA, treba pomenuti da je BNE pored samog plasmana na turnir, uspeo i da izbaci FaZe, jednog od glavnih favorita. OG nas je napustio već u Challenger fazi, tako da kada se osvrnemo na rezultate ovih ekipa, definitivno mogu da budu srećni što su se pojavili na ovako velikom turniru, ali trenutno nisu dovoljno dobri za nešto više od toga.

A sada možda i najzanimljiviji detalj tier liste, čak tri ekipe iz sekcije NEKA BUDE BORBA NEPRESTANA, našle su se u top4 fazi ovogodišnjeg IEM Rio Majora. To su FURIA, Outsiders i MOUZ, dok su fnatic i Spirit uspeli da dodju do četvrtfinala, gde su napustili takmičenje. Jedini promašaj je ekipa Ninjas in Pyjamas, koja je takmičenje napustila sa ekspresna tri poraza.

Kategorija koja je dobila ime BIĆE VREMENA DA SE VIDI I KOPAKABANA, takođe se nije proslavila, ENCE je uspeo da izbaci Vitality sa turnira, ali su na kraju završili Legends fazu sa 2-3, baš kao i Liquid, koji je izgubio u direktnom duelu od ekipe Spirit. Favorit našeg gosta kassad-a, Cloud9, imao je odličnu šansu da sa nešto lakšim žrebom dodje do finala, ali ih je već na prvom stepeniku MOUZ poslao kući, iako su pokazali odličnu igru u Legends fazi.

I za kraj, sve tri ekipe koje su smatrane favoritima, pod kategorijom TITULA? završile su svoje učešće. FaZe nas je napustio posle šokantnih 0-3 čime su postali prva ekipa koja se oprostila od Legends faze, Vitality je uspeo da pobedi samo jedan meč u istom delu turnira, dok je NaVi imao najteži posao, nisu uspeli da u četvrtfinalu pobede domaćina FURIA-u koja je na krilima sjajnih navijača uspela da preokrene rezultat i slavi u tom duelu.

Dosta neočekivanih rezultata, mnogo ljudi može da se nada nekom gold coin-u kada je pick'em u pitanju, diamond ostaje samo san za mnoge. Da li je možda neko od Vas uspeo da predvidi većinu rezultata?

KOMENTARI
Još uvek nema komentara! Budite prvi i komentarišite.
napiši komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena. Zahtevana polja su obeležena zvezdicom.
NAjnoviji postovi
#CS:GO