Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media
Emi potpisao za Coalesce
# CS:GOObjavljeno Broj komentara 0Autor: s1mba
Emi potpisao za Coalesce

Srpski In Game Lider i CS:GO trener, Luka “emi” Vuković, najpoznatiji je po svom angažmanu u domaćem sastavu CR4ZY koji je ostvario odličan rezultat na CS:GO Majoru organizovanom u Berlinu. Nakon CR4ZY-a nastupao je za nekoliko organizacija, a najznačniji je definitivno FPX gde je preuzeo ulogu vođe tima. Ipak, zbog nedovoljno dobrih rezultata koje je ekipa postizala, kineska organizacija je rešila da kompletno obustavi CS:GO diviziju, čime je emi oslobođen ugovorne obaveze. 

Nekoliko meseci nakon raspada FPX-a, emi dobija novu ponudu u ekipi Coalesce, gde će takođe vršiti dužnost In Game Lidera. Pored emi-a u ekipi se nalaze Mann3n, Jackinho, robiin i sausol. Na trenerskoj poziciji nalazi se Mihajlo “feedme” Petrović, koji je i pozvao Luku u ekipu. 

 

Čim mi je Emi rekao da mu ističe ugovor sa FPX-om, morao sam da ga pozovem u tim. Smatram da je fantastičan IGL što je i pokazao više puta u prošlosti. Za veoma kratko vreme koje je u timu, doneo je veliki boljitak koji je iz dana u dan sve primetniji. Takođe, igrači su ga odlično prihvatili, zbog čega sam ubeđen da je upravo Luka bio odlično rešenje za nas.

 

KOMENTARI
Još uvek nema komentara! Budite prvi i komentarišite.
napiši komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena. Zahtevana polja su obeležena zvezdicom.