Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media
F0rest ponovo u Fnaticu
# CS:GOObjavljeno Broj komentara 0Autor: s1mba
F0rest ponovo u Fnaticu

Švedska CS:GO organizacija Fnatic je u proteklih godinu dana napravile velike promene u svom sastavu. Po prvi put od svog osnivanja prešli su na internacionalni sastav, koji se nije pokazao toliko dobro, koliko su očekivali. Nakon nekoliko meseci iz ekipe su izbačeni ALEX i poizon, a na njihovo mesto došli su nicoodoz i roej, koji su pre samo par dana potpisali svoje ugovore. Ipak, ostalo je još jedno prazno mesto koje je moralo biti upotpunjeno pred Pinnacle Cup Championship, koji Relog Media organizuje u periodu od 8. do 11. juna. 

 

Privremeno rešenje pronašli su u legendarnom igraču kako Globala tako i 1.6-ice, a to je Patrick “f0rest” Lindberg koji je za Fnatic nastupao u periodu od 2006. do 2010. godine. Njegovo nastupanje za Fnatic označiće povratak u organizaciju nakon više od 10 godina igranja u konkurentskim timovima. 

Jedan od suvlasnika organizacije, cArn objavio je na svom Twitter profilu kako su prethodnih dana vežbali sa drugim igračem, ali se on nažalost razboleo, kada se i rodila ideja za dovođenjem jednog od najboljih igrača svih vremena. 

 

Ipak, kako se f0rest trenutno ne nalazi u aktivnoj postavi ni jedne orngazacije, možda Fnatic upravo u njemu pronađe trajnog 5. igrača koji će obući crno-narandžasti dres. 

KOMENTARI
Još uvek nema komentara! Budite prvi i komentarišite.
napiši komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena. Zahtevana polja su obeležena zvezdicom.
NAjnoviji postovi
#CS:GO