Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media
FaZe Clan osvojio PGL Antwerp Major
# CS:GOObjavljeno Broj komentara 0Autor: s1mba
FaZe Clan osvojio PGL Antwerp Major

Nakon pokušaja u Bostonu 2018. godine koji se neslavno završio, FaZe Clan je osvojio svoju prvu Major titulu, pobedivši Natus Vincere u finalu, rezutatom 2:0. NaVi je bio favorit pred početak meča, ali se Kariganovo iskustvo pokazalo kao nepremostiva prepreka za s1mple-a i ostatak ekipe. 

 

Sve je počelo na Infernu, mapi na kojoj je FaZe izgubio prošli Major. Uprkos vodstvu od 15:9 nisu uspeli da završe partiju. Slična situacija mogla se desiti i ovoga puta. FaZe je ostvario prednostr od 12:5, ali je NaVi uspeo da se vrati u partiju i odvede je u produžetke. Ipak, nakon samo jedne serije, FaZe je uspeo da zatvori prvu mapu i stvori prednost od 1:0.

Naredna mapa bio je Nuke na kojoj je FaZe otpočeo na favorizovanoj CT strani. Uzevši 10 rundi u prvom poluvremenu, rasterećeno su ušli u drugi half. Nakon nekoliko rundi, ukrajinska organizacija je smanjila prednost na 12:10, kada je FaZe ušao u pobedničku seriju i osigurao naredne 4 runde koje su bile potrebne za osvajanje prve Major titule. 

 

FaZe je ovim dostignućem postao prva internacionalna organizacija koja je uspela da podigne Major trofej, a Karrigan najstariji igrač koji je sa svojih 32 godine osvojio Major. MVP turnira bio je Rain koji je u velikom finalu ostvario rating od neverovatnih 1.49. 

KOMENTARI
Još uvek nema komentara! Budite prvi i komentarišite.
napiši komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena. Zahtevana polja su obeležena zvezdicom.
NAjnoviji postovi
#CS:GO