Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media
Finalisti RES-a u playoffu Pinnacle Cup-a
# CS:GOObjavljeno Broj komentara 0Autor: s1mba
Finalisti RES-a u playoffu Pinnacle Cup-a

Na nedavno završenom RES CS:GO turniru, u finalu su se suočili 4glory i BLUEJAYS, odakle je makedonska ekipa izašla kao pobednik. Ipak, u poslednjem krugu kvalifikacija, posustali su pred ozbiljim protivnicima, zbog čega su ostali bez plasmana na BLAST Showdown. 

 

Međutim, u međuvremenu su obe ekipe nizale odlične rezultate na 3. po redu Pinnacle Cup-u u organizaciji Relog Medie. Glorija je turnir otpočela iz grupne faze, posle koje je nakon dva odlična meča izašla kao apsolutni pobednik. Sledeća stepenica bio je Swiss Stage u kome su ih sačekale pozvane ekipe, među kojima je bio i BLUEJAYS. 

 

Nakon samo 3 odigrana meča, 4glory je bila prva organizacija koja je rezultatom 3:0 prošla u playoff takmičenja. Na putu su im se našli Gamer Legion, Finest i Anonymo, gde su tokom sva 3 meča protivnicima prepustili samo jednu mapu.  Nekoliko sati kasnije, Gloriji se pridružuje i BLUEJAYS kao druga ekipa koja je izborila svoj plasman u samu završnicu takmičenja.

Nakon završetka poslednjeg meča c0llins je izdvojio vreme i govorio za naš portal.

 

Ostvarili ste fenomenalan učinak u dosadašnjem toku, i stigli do samog kraja Pinnacle Cup-a. Šta je bio tajni sastojak kako biste pobedili svakoga ko vam je stao na put?

 

Mislim da nije postojao "tajni sastojak", već je sve došlo na svoje. Imali smo guste mečeve ranije u bivšim rosterima, dosta smo se mučili sa solidnim protivnicima, ali isto tako smo mogli da izgubimo od mnogo slabijih. Nismo bili konstantni. Ali, svako od nas je vratio samopouzdanje, tako što smo igrali dobre i jake mečeve, po neki izgubili, ali smo zapravo uvideli da imamo veliki potencijal i da ga je trebalo samo usmeriti. Taj trud i rad se napokon isplatio, kao što se da videti i nadam se da ćemo ovako nastaviti i u plejof fazi, kao i u predstojećim turnirima, kvalifikacijama i mečevima.

 

Početak playoff-a zakazan je za 28., dok će pobednik Pinnacle Cup-a biti odlučen 30. marta!

KOMENTARI
Još uvek nema komentara! Budite prvi i komentarišite.
napiši komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena. Zahtevana polja su obeležena zvezdicom.