Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media
G2 menja 2 igrača
# CS:GOObjavljeno Broj komentara 0Autor: s1mba
G2 menja 2 igrača

CS:GO odsek G2 Esportsa već duži vremenski period ne ispunjava očekivanja koja su zacrtana. Vlasnik organizacije, Ocelote, u ekipu je doveo dva nova igrača, ali uprkos tome, nisu uspeli da podignu ni jedan trofej. Dolaskom m0NESY-a i Aleksib-a, timska igra se poboljšala, ali nedovoljno kako bi sastav ostao na okupu. Njihov najbolji rezultat u ovom sastavu jeste finale IEM Katowica, nakon čega stvari kreću nizbrdo.

 

Na nedavno završenom IEM Cologne-u, G2 je takmičenje završio u ranoj fazi, pretrpevši teške poraze od strane NIP-a i Movistar Riders-a. Upravo ovaj turinir je bio kap koja je prelila čašu. Nakon ispadanja G2-a, Ocelote je na svom Twitter profilu objavio kako mora dosta da razmisli o budućnosti ekipe, nakon čega je Aleksib izjavio kako mu je G2 dopustio da istraži druge opcije, što implicira njegovo povlačenje iz aktivne postave. 

 

Samo nekoliko dana kasnije, 19. jula, Jackz-a je zadesila ista sudbina, čime su u ekipi ostali samo Niko, huNter i m0NESY. U narednom periodu nastupa player brake, gde nema aktivnih Tier 1 turnira na kojima bi se G2 takmičio, zbog čega imaju 29 dana do njihovog sledećeg meča, koji će se odigrati na BLAST Fall turniru. 

 

Trenutno ne postoje nikakve informacije u vezi potencijalnih pojačanja, ali poučeni pređašnjim iskustvom, možemo sa sigurnošću reći da će se pomenuti dvojac naći izvan aktivne postave G2 Esports-a. 

KOMENTARI
Još uvek nema komentara! Budite prvi i komentarišite.
napiši komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena. Zahtevana polja su obeležena zvezdicom.