Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media
G2 pobedio Na'Vi, braća Kovač su nezaustavljiva!
# CS:GOObjavljeno Broj komentara 0Autor: lancemi
G2 pobedio Na'Vi, braća Kovač su nezaustavljiva!

G2 i Natus Vincere pobedama su startovali svoje mečeve iz grupe, pa je došao trenutak i da se susretnu u gornjem delu žreba. 

Ukrajinska ekipa potpuno je pregažena na Nuke-u, NiKo je imao 32 ubistva i nosio je tim do pobede. Naš observer Marko Krajčeski kao i uvek pobrinuo se da ne propustimo ni jedan frag, pa smo mogli da vidimo neke neverovatne trenutke koje samo Nikola Kovač može da izvede na serveru.

Druga mapa bila je Inferno, a G2 je na terorskoj strani uspeo da dođe do 8 rundi, da bi kasnije na CT strani nizali rundu za rundom i došli do prednosti od čak 14:7 u jednom trenutku, ali onda se dešava takozvani choke na koji nas je G2 navikao kroz svoju istoriju, gubi se runda četiri na dva, posle čega Na'Vi hvata zalet i dolazi do produžetaka na drugoj mapi, a rezultat je 15:15. Naš huNter je imao fenomenalna tri ubistva u ritejku B sajta, a kasnije i fenomenalnu solo akciju na A sajtu gde je pronašao tri fraga i kako to rade veliki igrači kada je teško, faktički sam odvodi meč u drugi produžetak, gde je G2 uspeo da se konsoliduje i veže četiri runde koje su bile dovoljne za pobedu protiv velikog i tradicionalno teškog protivnika!

Apsolutni MVP meča je Nikola Kovač, koji je nastavio da igra izvanredno i ovim tempom nema sumnje da će biti najbolji na svetu na kraju godine ukoliko nastavi sa ovakvim partijama.

Ova dva tima imaće priliku da se ponovo sretnu u samom finalu grupe, ukoliko Natus Vincere uspe da pobedi svoj meč u donjem delu žreba. Gledajte TV Arena Esport i pratite naše striming platforme gde zajedno pratimo svaki detalj Blast Premier Spring turnira.
 

KOMENTARI
Još uvek nema komentara! Budite prvi i komentarišite.
napiši komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena. Zahtevana polja su obeležena zvezdicom.