Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media
G2 pobedom startovao novu godinu!
# CS:GOObjavljeno Broj komentara 0Autor: lancemi
G2 pobedom startovao novu godinu!

Najpopularnija ekipa na balkanu, G2, startovala je svoje učešće na BLAST Premier Springs, prvom turniru u novoj godini, pobedom! 

BLAST-ov turnir doneo nam je kraj prošle sezone, a njihov turnir, otvoriće kalendarsku godinu u kojoj se trenutno nalazimo. G2 je svoj prvi meč u novoj godini i sezoni odigrao protiv ekipe BIG. Prva mapa je bila Mirage, a na leđima huNter-a i NiKo-a, ekipa G2 uspela je da povede sa čak 8:0, a onda dolazi do neshvatljivog pada i nemačka ekipa uspeva da veže čak sedam rundi i vrati se u meč. Ipak, naši momci nisu očajavali već kako to rade šampionske ekipe, ostali su pribrani i uspeli da meč reše u svoju korist rezultatom 16:14. Druga mapa je bila Inferno, a tu već nije bilo neizvesnosti i G2 je konstantno držao prednost do samog kraja, rezulat je bio 16:9.

Statistički se najbolje pokazao NiKo, koji je sa 43 ubistva tokom dve mape i odličnim 1.26 HLTV ratingom, dobro počeo put ka potencijalno najboljem igraču godine ukoliko ovako nastavi, on je prošle sezone bio peti igrač sveta na rankingu, što je za njegove standarde i kvalitet koji poseduje nisko mesto, te mu želimo da u ovoj formi nastavi tokom cele godine.

Ovom pobedom G2 je nastavio tamo gde je stao prošle, i nadamo se da će ovu sezonu započeti isto onako kako su i prošlu završili, titulom BLAST turnira. Njihov sledeći protivnik će biti pobednik duela, Natus Vincere ili Ninjas in Pyjamas, a taj meč možete da pratite sutra sa nama od 12 časova, na našim striming platformama odnosno na TV Arena Esport

KOMENTARI
Još uvek nema komentara! Budite prvi i komentarišite.
napiši komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena. Zahtevana polja su obeležena zvezdicom.