Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media
IEM RIO CS:GO MAJOR
# CS:GOObjavljeno Broj komentara 0Autor: s1mba
IEM RIO CS:GO MAJOR

PGL Major u Antwerpenu završen je u nedelju, a samo nekoliko dana nakon krunisanja pobednika, dobili smo informacije o novom Majoru, koji je dugo najavljivan. Nakon odlaganja još od početka pandemija virusa Covid-19, Counter Strike Major u Brazilu će se konačno održati. Ovo će biti prvi put da će se ovaj turnir organizovati u Južnoj Americi i ne očekuje se ništa manje od pravog spektakla za gledaoce. Brazil je poznat po zemlji vatrenih navijača, koji će ovaj događaj učiniti nezaboravnim kako za gledaoce, tako i za same igrače koji se budu takmičili na velikoj bini. 

 

Major će se održati u Rio De Janeiro-u u Jeunesse Areni koja ima kapacitet od gotovo 20.000 mesta. Početak turnira zakazan je za 31. oktobar, dok će se playoff održati u periodu od 10. Do 13. Novembra.

Format samog takmičenja ostaće nepromenjen. Putem kvalifikacionih RMR turnira koji su ovim povodom nazvani Road To Rio, ekipe širom sveta će imati priliku da se plasiraju na najprestižniji Counter Strike turnir u toku sezone. Početna faza biće Challengers Stage u kojoj će se takmičiti 16 ekipa po Swiss formatu. Prvi mečevi će biti odigrani po Best Of 1 principu, dok će se kvalifikacioni i eliminacioni mečevi igrati na dve dobijene partije. Najboljih 8 ekipe proći će u Legends fazu gde će ih sačekati 8 ekipa koje su putem RMR turnira izborile direktan plasman. Sistem Legends-a ostaje nepromenjen u odnosu na Challengers, odakle će najbolje ekipe proći u samu završnicu turnira koja će se igrati po Single Elimination formatu. 

 

Kao i prošlog puta, Major će imati nagradni fond u vrednosti od 1.000.000$, dok će pobednik poneti neverovatnu nagradu koja iznosti 500.000$. Karte će biti u prodaji od 25. Maja po najnižoj ceni od 90$, a za sve one koji više vole da prate mečeve iz svojih fotelja, TV Arena Esport će ekskluzivno prenositi IEM Rio Major.

KOMENTARI
Još uvek nema komentara! Budite prvi i komentarišite.
napiši komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena. Zahtevana polja su obeležena zvezdicom.
NAjnoviji postovi
#CS:GO