Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media
IEM Rio Major: Outsiders je novi šampion!
# CS:GOObjavljeno Broj komentara 0Autor: lancemi
IEM Rio Major: Outsiders je novi šampion!

Igrači ekipe Outsiders uspeli su da osvoje IEM Rio Major, najprestižnije takmičenje, pošto su u finalu pobedili ekipu Heroic rezultatom 2-0.

Prva mapa je bila mirage i otišla je u korist ruske ekipe rezultatom 16:12. Outsidersi su uspeli da pobede čak četiri klač runde, dok Heroic nije pobedio ni jednu, što je definitivno bio prelomni faktor prve mape. Zanimljivo je da su se ove dve ekipe već srele na mirage-u ove godine, upravo na kvalifikacionom turniru za ovaj Major, kada je Outsiders slavio identičnim rezultatom.

Druga mapa je bila overpass, još jedna mapa na kojoj su se susrele ove dve ekipe i to baš tokom Legends faze, kada je Heroic slavio sa ubedljivih 16:9. Ipak, izgleda da su igrači Outsidersa dobro uradili domaći zadatak, analizirali svoje greške iz tog meča, jer su fenomenalnom igrom protiv istog protivnika i na istoj mapi, u finalu najvećeg turnira, uspeli da pobede sa 16:5! Moramo pomenuti FL1T-a koji je na poslednjoj mapi, imao neverovatan skor od 29-12, uspevši u šestoj rundi meča i da potpuno sam ubije kompletan protivnički tim.

Qikert i Jame, već su igrali finale Majora, 2019 godine u Berlinu, a FL1T, n0rb3r7 i fame, pomogli su im da tri godine kasnije dođu do samog kraja i preskoče i poslednju prepreku, i dođu do pobede u finalu najvećeg Counter-Strike turnira!


Upravo je Jame i poneo titulu MVP-a na ovogodišnjem Majoru, apsolutno zasluženo s obzirom da je pružao odlične partije tokom celog Majora dok je upravljao svojim saigračama i obavljao dužnost in-game lidera.

Najveći turnir u svetu Counter-Strike igre svi uvek željno iščekujemo, a kada ga napokon dočekamo, on proleti. Ipak, uspomene vezane za ovaj turnir trajaće dugo, a imena igrača Outsidersa zauvek će ostati uklesana u istoriju ove igre. Relog Media bila je tu za Vas da se pobrine da ne propustite ni jedan detalj, kako na TV ArenaEsport tako i na našim streaming platformama, a da ćemo u istom ritmu i nastaviti, najbolje Vam govori to što već za deset dana prenosimo sledeći turnir, Blast Premier Fall Finals. Vidimo se uskoro!
 

KOMENTARI
Još uvek nema komentara! Budite prvi i komentarišite.
napiši komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena. Zahtevana polja su obeležena zvezdicom.