Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media
jks potpisuje za G2
# CS:GOObjavljeno Broj komentara 0Autor: s1mba
jks potpisuje za G2

Pre nešto više od nedelju dana, G2 Esports je najavio velike promene u ekipi. Od celokupnog sastava koji je do sada nastupao za ovu organizaciju, ostali su Niko, huNter i m0NESY, dok je Jackz-u i Aleksib-u data mogućnost traženja nove organizacije. 

 

Sudeći po izveštajima koje donose Dexerto i 1pv.fr, prvi igrač koji će se pridružiti ovoj ekipi jeste jks, koji se od novembra 2021. godine nalazi na klupi Complexity-a. Njegov poslednji nastup bio je sa ekipom FaZe Clan gde je na turniru u Katowicama nastupao umesto rain-a i ropz-a, koji zbog zdravstvenih problema nisu bili u mogućnosti da igraju sa ekipom.

 

Tada je na turniru odigrao 10 mapa, ostavarivši rejting od 1.14, a analitičaru tvrde da je imao veoma bitnu ulogu u podizanju trofeja u Poljskoj. Iako u proteklih godinu dana nije imao mnogo prilike da se takmiči na profesionalnom nivou, i dalje je smatran za jednog od kvalitetnijih slobodnih igrača, zbog čega se G2 i odlučio upravo za njega. 

 

Ukoliko se ovo ispostavi kao tačna informacija, G2 će morati još da pronađe i novog In Game Lider-a, za šta trenutno ne postoje nikakve spekulacije. 

KOMENTARI
Još uvek nema komentara! Budite prvi i komentarišite.
napiši komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena. Zahtevana polja su obeležena zvezdicom.