Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media
jkXy o potpisivanju za MONAD eSports
# CS:GOObjavljeno Broj komentara 0Autor: s1mba
jkXy o potpisivanju za MONAD eSports

Protekle dve godine obeležile su domaće CS:GO organizacije koje su se pojavile “niotkuda” i regrutovale najveće regionalne talente, pomogavši im u realizaciji svojih snova. Naravno, nikada ne može biti mesta za sve, zbog čega veliki broj igrača formira takozvane mix ekipe, sa kojima pokušava da se probije prvenstveno na domaćoj, a kasnije i internacinalnoj sceni. 

 

Jedan od takvih mixeva je upravo i ekipa Strive In Chaos, koja je odmah po svom formiranju iznenadila ceo svet. Na otvorenim kvalifikacijama za RMR turnir pobedili su organizacije znatno većeg renomea, među kojima je bio i legendarni fnatic. Ubrzo nakon toga, učestvovali su u RES CS:GO ligi gde su od otvorenih Faceit kvalifikacija došli do polufinala, kada su ispali od ekipe 4glory. 

 

Takvi rezultati nisu ostali neprimećeni, zbog čega ih je početkom maja meseca kontaktirala nova esport organizacija na sceni “MONAD eSports”,  čije će boje braniti u predstojećem periodu. 

Image

Nakon potpisivanja za novu organizaciju imali smo priliku da porazgovaramo sa Jan “jkXy” Konečnik-om koji nam je otkrio njihove planove za budućnost:

 

Strive in Chaos je počeo kao mix koji je pretrpeo nekoliko promena u sastavu. Da li misliš da je ovo dobitna kombinacija? 

 

Pa stvarno od svih mixeva što smo igrali sa core sastavom(maki, roga i ja) mislim, da je ovo definitivno najbolja kombinacija - po rolovima, po chemistry-u a i znamo se sa patkom još od prije tako da je lakše svima. Videt ćemo sa vremenom ali nadam se da ce nam ići dobro. 

 

Potpisivanjem za Monad dobili ste krov nad glavom, koliko će vam ovaj uspeh značiti u daljem probijanju na sceni? 

 

Eto trazili smo organizaciju baš dugo, zamalo smo za dve već potpisali al su se dogodile stvari između. Kad nas je kontaktirao monad smo se baš svi oduševili i definitivno dobili još veću motivaciju. Za tim da imas organizacju iza sebe je nešto što ti omogući igrat konstantno, profesionalno, i po mom mišljenju brže napreduješ timski, a isto i individualno pošto se trebaš više trudit. 

 

Verujem da imate velike ambicije za predstojeći period. Možeš li nam reći kakvi su vaši planovi za bližu budućnost? 

 

Pa prvo za početak oćemo doći top3 u ovim regionalnim ligama na koje smo se kvalifikovali, a kad prođe malo vremena, da se još više uksladimo jedni sa drugima, definitivno oćemo ove regionalne turnire i pobjedit i pokazat i sebi i monadu i svima da mi to možemo. Sa strive in chaos mixom, bez patka, smo uskoro došli do RMR-a, tako da ciljamo da sledeći major ne fejlamo ovako kako smo prošli put i da se tu i kvalifikujemo.

 

MONAD eSports trenutno predstavljaju:

Flag HR Marko “Maki” Mijatović

Flag HR Marin “Roga” Rogić

Flag SI Jan “jkXy” Konečnik

Flag RS Ivan “pTKKK” Popov

Flag SE Joel “joel” Holmlund

KOMENTARI
Još uvek nema komentara! Budite prvi i komentarišite.
napiši komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena. Zahtevana polja su obeležena zvezdicom.