Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media
Letn1 je novi trener TYLOO-a
# CS:GOObjavljeno Broj komentara 0Autor: s1mba
Letn1 je novi trener TYLOO-a

Jedan od najpoznatijih CS:GO igrača iz Srbije, Nestor “Letn1” Tanić najpoznatiji je po svom angažmanu unutar ekipe CR4ZY koja je uspela da se plasira na Major i tamo ostvari zapažene rezultate. Ipak, ubrzo nakon toga sastav se rasformirao zbog čega je Nestor prešao u trenerske i menadžerske vode. 

 

U prošlosti je zajedno sa Kassadom radio u Extremumu, gde je obavljao funkciju menadžera ekipe, a njegova poslednja organizacija bio je SC esports u kojoj je proveo manje od mesec dana. Međutim, samo nekoliko dana nakon što je napustio SC, Nestor nam donosi lepe vesti koje se tiču njegove buduće karijere. Letn1 je na svom Twitter profilu sa pratiocima podelio kako je od tog trenutka postao glavni trener kineske CS:GO ekipe TYLOO. Detalji kao i trajanje ugovora nisu objavljeni, a organizacija je izjavila kako veruju da će Nestor ekipi doneti upravo ono što joj je potrebno.

 

Na prvi pogled može se primetiti jezička barijera koja je od ranije poznata kada su u pitanju kineske ekipe, ipak, Letn1 je dodao kako je u organizaciji njegov bivši saigrač zbog čega je uveren da će sve proći u najboljem redu.

KOMENTARI
Još uvek nema komentara! Budite prvi i komentarišite.
napiši komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena. Zahtevana polja su obeležena zvezdicom.