Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media
Maden i braća Kovač su na Majoru
# CS:GOObjavljeno Broj komentara 0Autor: s1mba
Maden i braća Kovač su na Majoru

Danas u popodnevnim časovima završen je i drugi evropski RMR turnir u kome su se najbolje ekipa sa starog kontinenta boriile za plasman na najprestižnijem turniru u toku sezone. PGL Major u Antwerpu imaće nagradni fond od 1.000.000$ i okupiće 32 najbolje ekipe iz celog sveta. Nakon svih RMR turnira odlučeni su učesnici koji će odmeriti snage u Belgiji. 

 

Poslednji okončani turnir jeste B grupa Evrope u kojoj su se takmičile ekipe poput G2-a, ENCE-a, NIP-a i Astralisa. Ono što je za naše navijače svakako bilo najinteresantije jesu mečevu G2-a i ENCE-a za koje nastupaju domaći predstavnici Nikola i Nemanja Kovač, kao i Pavle “maden” Bošković. Nakon poraza u prvom meču od strane Anonyma, G2 se uzdigao iz pepela i u sledeća 3 meča odneo pobedu protiv ekipa Sangal, Bad News Eagles i Astralis, nakon kojih su obezbedili mesto u Challengers fazi Majora. 

 

Sa druge strane, ENCE je otvorio sa pobedom, ali je u drugom meču pretrpeo poraz od danske ekipe Astralis. Ipak, u naredna dva meča su došli do rutinskih pobeda, zbog čega su dobili šansu da se bore za 3. mesto koje će direktno voditi u Legends fazu Majora. Na veliku žalost domaćih navijača, u tesnoj Best Of 3 seriji, Nindže su odnele pobedu, zbog čega će ENCE morati da se zadovolji Challengers fazom. 

 

Pored G2-a i ENCE-a, plasman na Major obezbedili su i CPH Flames, NIP, Astralis, Bad News Eagles, Spirit, kao i Players-i, koji će od danas predstavljati boje Cloud9-a. 

KOMENTARI
Još uvek nema komentara! Budite prvi i komentarišite.
napiši komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena. Zahtevana polja su obeležena zvezdicom.