Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media
Natus Vincere pobedio nindze i zakazao duel sa G2
# CS:GOObjavljeno Broj komentara 0Autor: lancemi
Natus Vincere pobedio nindze i zakazao duel sa G2

Natus Vincere uspeo je da pobedi Nindže na otvaranju BLAST Premier Spring turnira, a zanimljivo je i da smo mogli da po prvi put vidimo duel bivših akademaca ukrajinske ekipe, npl i headtr1ck su po prvi put ukrstili koplja na serveru.

Ukrajinska ekipa na krilima b1t-a i s1mple-a odnela je pobedu rezultatom 2:1, izgubivši samo Mirage u produžecima 19:17. Na Infernu i Overpass-u pokazali su dominantnu igru i protivnicima nisu prepustili više od devet odnosno osam rundi, čime su zakazali duel sa G2 u gornjem delu žreba grupe C.

Punih godinu dana, npl i headtr1ck zajedno su nastupali u akademskom timu Na'Vi-ja. Npl je dobio prostor da se pokaže u prvom timu, to nikada nije bila opcija i za headtr1ck-a koji bi morao da bude najbolji na svetu kako bi zamenio s1mple-a, nešto što nije pošlo za rukom ni talentovanom m0NESY-ju kog danas gledamo kao superstara u ekipi G2. On je dobio priliku u ekipi Ninjas in Pyjamas i tamo će nastaviti svoj razvoj, uspeo je da barem na trenutke parira najboljem na svetu, definitivno postoji potencijal i biće zanimljivo pratiti razvoj njegove karijere. Možda jednog dana uspe da skine krunu kralju, ali danas to nije bio slučaj.

Duel izmedju G2 i Natus Vincere-a pratićemo na TV Arena Esport i na našim striming platformama u ponedeljak od 15h, kada će m0NESY imati priliku da uzdrma presto najboljem ikada. Šta Vi mislite, da li G2 pobeđuje u ovom duelu?

 

KOMENTARI
Još uvek nema komentara! Budite prvi i komentarišite.
napiši komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena. Zahtevana polja su obeležena zvezdicom.