Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media
NaVi izbacio Boombl4-a iz ekipe
# CS:GOObjavljeno Broj komentara 0Autor: s1mba
NaVi izbacio Boombl4-a iz ekipe

Tokom PGL Antwerp Major-a, izvršni direktor Natus Vincere-a izjavio je kako organizacija ne želi da sarađuje sa igračima koji žive u Rusiji i plaćaju porez ruskoj federaciji. Nakon njegovog intervjua očekivalo se da će se sporni igrači preseliti i tako zadržati mesto u timu. Ipak, to se nije dogodilo. Nakon finala, s1mple je na svom Twitter profilu post završio sa “The End”, što je nagovestilo kraj ove postave NAVI-a.

U subotu 28. maja, organizacija je na svom web sajtu objavila kako In Game Lider ekipe, Boombl4 više nije član startne postave. Odmah nakon objavljivanja vesti, navedeno je kako ova odluka nema nikakve veze sa performansom na serveru i timskom igrom, već da je u pitanju isključivo reputacija organizacije koja bi njegovim zadržavanjem mogla biti drastično ugrožena. 

 

Za vreme koje je Boombl4 proveo u organizaciji, NaVi je osvojio puno trofeja koji su protekle godine krunisani Intel Grand Slam titulom, kao i Major u Stokholmu. Njihov poslednji rezultat bilo je 2. mesto na PGL Antwerp Majoru, nakon čega je IGL ekipe benčovan. 

Nakon objavljivanja vesti s1mple se oglasio, rekavši kako bez njega ni jedan od igrača aktuelne postave ne bi postigao uspehe sa kojima danas mogu da se pohvale i da se nada da će jednoga dana ponovo igrati u istoj ekipi. 

 

NaVi još uvek nije objavio ko će popuniti njegovo mesto, a s obzirom na to da je njihov naredni meč na BLAST Spring Final-u, moraće da pronađu adekvatnu zamenu do 15. juna. 

KOMENTARI
Još uvek nema komentara! Budite prvi i komentarišite.
napiši komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena. Zahtevana polja su obeležena zvezdicom.
NAjnoviji postovi
#CS:GO