Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media
Opraštamo se od prvih ekipa na RES CS:GO turniru
# CS:GOObjavljeno Broj komentara 0Autor: s1mba
Opraštamo se od prvih ekipa na RES CS:GO turniru

Nakon 3 dana RES CS:GO turnira, oprostili smo se od ekipa koje su se danas pokazale kao slabije u mečevima lower bracketa. Turnir je otvoren duelima sledećih ekipa:


BlueJays vs proWince

Zero Tenacity vs Marten Rising

4glory vs garTi

iNation vs Strive in Chaos

 

Pozvane ekipe su opravdale očekivanja, poslavši proWince, Marten, garTi i Strive u donji deo žreba. Upper bracket biće nastavljen sutra, dok su danas odigrani mečevi između garTi-a i Strive in Chaos-a, kao i proWince-a i Marten Rising-a. GarTi je dominantnom pobedom od 16:8 stvorio početnu prenost, međutim SiC je uspeo da totalno preokrene meč u svoju korist i rezultatom 2:1 izbaci Tigrove sa turnira. 

U narednoj Best Of 3 seriji odigrala se ponovljena situacija. ProWince je rezultatom 16:5 odneo pobedu na Infernu. Ipak, kada je došlo do Ancienta, primetio se nedostatak timske igre, što je Marten iskoristio kako bi izjednačio seriju. Odlučujuća mapa bio je Mirage na kome su obe ekipe imale svoje šanse. Ipak, xavi je sa 3 kila u poslednjoj rundi presekao napad ka B sajtu i svojoj ekipi doneo pobedu rezultatom 16:14. 

 

Sutra nas očekuje meč između ekipa 4glory i iNation, kao i duel BlueJays-a i Zero Tenacity-a. Ekskluzivni prenos možete ispratiti putem Arena Esport Twitch kanala! 

KOMENTARI
Još uvek nema komentara! Budite prvi i komentarišite.
napiši komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena. Zahtevana polja su obeležena zvezdicom.