Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media
Početak druge sezone RES CS:GO-a
# CS:GOObjavljeno Broj komentara 0Autor: s1mba
Početak druge sezone RES CS:GO-a

Otvorene kvalifikacije za drugu sezonu RES CS:GO turnira odigrane su putem Faceit-a 4. i 5. marta. Nakon dva dana uzbudljivih mečeva, odlučene su 4 ekipe koje će se pridružiti pozvanim organizacijama sa domaće scene. Prvog dana svoje mesto su osigurali Marten Rising i Strive In Chaos, dok su putem Last Chance Qualifier-a plasman obezbedili proWince i garTi. Pozvane ekipe su 4glory, iNation, BlueJays i Zero Tenacity. 

Pomenutih 8 ekipa će se u periodu od 7. do 13. marta takmičiti na RES CS:GO turniru. Mečevi će se igrati svakog dana sa početkom od 16h i 19h. Takmičenje počinje od playoff faze koja će se odigrati po Double Elimination principu. Mečevi sa kojima će takmičenje biti otvoreno su: 

 

Zero Tenacity vs Marten Rising

iNation vs Strive In Chaos

Bluejays vs proWince

4glory vs garTi

 

Pobednici će takmičenje nastaviti u gornjem delu žreba dok će poražene ekipe svoje mesto u velikom finalu morati da izbore putem lower bracketa u kome nemaju pravo na grešku. Pobednik druge sezone RES CS:GO-a će osigurati mesto u zatvorenim kvalifikacijama za BLAST, gde će se takmičiti protiv najboljih ekipa sveta. Direktan prenos svihi mečeva možete ispratiti putem Arena Esport Twitch kanala! 

KOMENTARI
Još uvek nema komentara! Budite prvi i komentarišite.
napiši komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena. Zahtevana polja su obeležena zvezdicom.