Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media
RAQA organizuje CS:GO turnir
# CS:GOObjavljeno Broj komentara 0Autor: s1mba
RAQA organizuje CS:GO turnir

Popularni YouTube i Trovo strimer Ramiz “RAQA" Trtovac, koji svakodnevno kreira CS:GO sadržaj za svoje pratioce, organizovaće Counter Strike turnir u vrednosti od 2000€. Događaj pod nazivom “Ramazanski CS:GO turnir” okupiće 32 ekipe, koje će se tokom aprila takmčiti za vredne nagrade. Grupna faza, kao i svi mečevi do polufinala će se odigrati online, putem Faceit platforme, dok će se završni mečevi odigrati u LAN-u u Novom Pazaru. 

 

Nagrade su raspoređene na sledeći način:

  1. 1. mesto - 1200€ + pehar
  2. 2. mesto - 500€ + medalje
  3. 3. mesto - 200€ + medalje

 

MVP turnira će pored glavne nagrade dobiti i skin za nož u vrednosti od 150€, kao i repliku popularnog Glock pištolja. Prijave će biti otvorene do kraja marta ili do popunjavanja kapaciteta od 32 ekipe. Cena kotizacije po ekipi iznosi 30€, a putem ovog linka se možete prijaviti. 

 

RAQA je sa nama podelio početnu ideju, kao i očekivanja od turnira:

 

Inspirisan nekada popularnim Ramazanskim turnirom u fudbalu koji se odigravao svake godine i postao tradicija, sam želeo da pokrenem nešto slično u esport domenu. Odlučio sam napraviti CS:GO turnir u kome su svi dobrodošli, gde se uživa u gledanju, i takmičenju u vrhunskom kanteru sa najboljim igračima iz regiona. Ono što je specifično kod ovog turnira je to što se mečevi uglavnom igraju u noćnim satima nakon 20h i traju do kasno u noć što se inače smatra kao idealnim terminom kada svi igramo kanter. Pre svega biće ovo sjajnih mesec dana za druženje i dobar kanter, a šlag na tortu biće LAN polufinale i finale u Novom Pazaru koji je inače poznat kao grad velikih domaćina u šta ćete se i sami uveriti siguran sam. Prijavite svoje ekipe & GLHF!

KOMENTARI
Još uvek nema komentara! Budite prvi i komentarišite.
napiši komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena. Zahtevana polja su obeležena zvezdicom.