Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media
RES Adriatic League 2022: Partizan na tronu!
# CS:GOObjavljeno Broj komentara 0Autor: lancemi
RES Adriatic League 2022: Partizan na tronu!

Ekipa Partizan Esports uspela je da osvoji RES Adriatic League u finalnom duelu protiv ekipe iNation, i tako nastavi svoj put kao predstavnik Adria regiona, u doigravanju koje može da ih odvede do ESL Pro Lige Konferencija.

Prva mapa finala je bila dust2, izabrali su je igrači Partizana, te su morali startovati na terorskoj strani, koja im kroz istoriju nekih prethodnih mečeva nije bila najsvetlija tačka, ali kada je to bilo najpotrebnije, u finalu su uspeli da dođu do neverovatnih 12 rundi na toj strani, pa im je kasnije bilo mnogo lakše da zatvore mapu u svoju korist, rezultatom 16:4.

Druga mapa se odigrala na ancient-u, a birala ju je ekipa iNation. Veruje se da je terorska strana možda i najnezahvalnija trenutno u celom map pool-u upravo na toj mapi, ali to ne sprečava iNation da dođe do pobede u prvoj pištoljci, a uspeli su i da konvertuju sledeće dve runde i povedu sa 0:3, ali im onda Partizan prepušta samo još jednu rundu do kraja prvog poluvremena, te na poluvreme idemo sa 11:4 u korist Partizana. Uspeo je Partizan isto što i iNation, startovali su sa tri pobeđene runde na terorskoj strani, izgubili prvi full buy, pa onda vezali još dve runde koje su im bile potrebne da postanu šampioni!

Svi igrači Partizana bili su na nivou zadatka u finalu, ali treba pomenuti da je ROGA možda odigrao i svoj meč karijere, imao je neverovatan skor od 49 ubistava i samo 14 smrti, tokom četrdeset i jedne runde u ovom finalu.


Bila je ovo odlična prilika da vidimo koja je trenutno najbolja ekipa u regiji, iNation je tek od skora oformljena, mlada ekipa, koja je izuzev današnjeg finala, pokazala odličnu igru kroz turnir, a samim tim nije ni fer da im sudimo samo na osnovu finalnog meča, biće na budućim turnirima prilika da se revanširaju protivnicima, a mi se nadamo i stvori neko lepo sportsko rivalstvo gde će se domaće ekipe nadmetati za titulu najboljeg.

Sa druge strane, Partizan je pre samo mesec dana promenio igrača u ekipi, sausoL je otišao u Movistar Riders, ali deluje da je dovođenje Duplicate-a bio pun pogodak, jer je, iako možda najkraće u ekipi, došao tačno na vreme da podigne prvi trofej u istoriji svog tima, tima koji je možda najzad i opravdao sav hajp koji se stvorio oko njega od kada je Partizan ušao u esports.

Ovim trofejom, pored novčane nagrade, ekipa Partizana dobija šansu da predstavlja regiju u doigravanju za ESL Pro Ligu Konferencija, mi ćemo Vas svakako kada za to dođe vreme, obaveštavati kako se osvajač našeg turnira snalazi u doigravanju i kako napreduju na tom putu, a mi im želimo da predstavljaju naš region u najboljem svetlu i da naprave što bolji rezultat!

U slučaju da niste bili u mogućnosti da pogledate finale, možete uraditi to klikom ovde.
 

KOMENTARI
Još uvek nema komentara! Budite prvi i komentarišite.
napiši komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena. Zahtevana polja su obeležena zvezdicom.