Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media
Res Adriatic League 2022: Posle grupne faze, koga ćemo gledati u playoffu?
# CS:GOObjavljeno Broj komentara 0Autor: lancemi
Res Adriatic League 2022: Posle grupne faze, koga ćemo gledati u playoffu?

Posle dugih šest nedelja, gotova je grupna faza i napokon smo dobili imena preostalih ekipa koje će nastaviti svoj put i pokušati da preko playoff-a dođu do mesta koje vodi u ESL Pro Ligu Konferencija.
 

Grupa A je, s razlogom, odmah proglašena za grupu “smrti”, odmah je bilo jasno da će barem jedna ekipa koja pretenduje za tron, morati da nas napusti već u grupnoj fazi. Ekipa Z10, sa samo dve pobede, zauzela je četvrto mesto i oprostiće se od turnira iako su pre istog bili u odličnoj formi, a kada je forma u pitanju, treba pomenuti fantastični iNation koji je uspeo da pobedi sve svoje mečeve, te su tako jedina ekipa na turniru koja je bez poraza.

U drugoj grupi, šampion poslednje odigranog RES-a, ekipa Strive in Chaos, imala je šansu da u poslednjem kolu u direktnom duelu sa GamePub-om, izbori prvo mesto u grupi ali su oni taj meč morali da predaju jer nisu mogli da se pojave u dogovorenom terminu za odigravanje meča. Ovo ih neće koštati prolaza u dalju fazu, jer su oni sa tri pobede pre ovog meča playoff već obezbedili, ali prepuštanjem prvog mesta GamePub-u, učinili su im uslugu da zapravo oni odu direktno u polufinale, dok će oni startovati u četvrtfinalnom duelu. X Team je imao određene promene u postavi, i deluje da to može biti razlog za malo slabije igre s njihove strane, jer su bili jedni od favorita da prođu dalje, ali nema šta da se oduzme momcima iz GamePub-a, svojom igrom su zaslužili da nastave takmičenje i možda skinu skalp još nekoj ekipi, a možda učine i više od toga.

U četvrtfinalnim duelima, gledaćemo Partizan Esports i KTRL, koje će čekati GamePub u polufinalu, dok će nepobeđena ekipa iNation čekati BLUEJAYS ili aktuelnog šampiona, Strive in Chaos, u drugom meču polufinala.

Šta vi mislite, koja će ekipa uspeti da dođe do samog kraja i pobedom na RES-u nastavi svoj put ka ESL Pro Ligi Konferencija? Budite sa nama na našoj striming platformi već u petak od 14:30, kako bi zajedno ispratili sve mečeve i saznali koja je ekipa, barem u ovom trenutku, najbolja u Adria regiji!

KOMENTARI
Još uvek nema komentara! Budite prvi i komentarišite.
napiši komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena. Zahtevana polja su obeležena zvezdicom.
NAjnoviji postovi
#CS:GO