Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media
RES CS:GO Sezona 2 - Road to BLAST
# CS:GOObjavljeno Broj komentara 0Autor: s1mba
RES CS:GO Sezona 2 - Road to BLAST

Relog Media i Arena esport pozivaju sve CS:GO igrače iz regiona da pokažu svoje veštine, a za one najbolje rezverisano je mesto za jedan od najvećih svetskih turnira gde ćete odmeriti snage sa najkvalitetnijim ekipama sveta! 

Nakon prve sezone koja je okupila najbolje ekipe sa prostora Balkana, nastavljamo potragu za sledećom generacijom talenata koji će preuzeti domaći scenu. RES CS:GO takmičenje sastoji iz tri dela. Otvorene kvalifiakcije održaće se 4. marta, dok će se Last Chance Qualifier odigrati 5. marta, što će i biti poslednja prilika za učestvovanje u glavnoj fazi takmičenja, koja će se održati u periodu od 7. do 13. marta. 

Ekipa koja se bude najbolje pokazala, predstavljaće naš region na TWR Eastern European Masters-u, što je direktna ulaznica za BLAST Showdown. Pobednik pomenutog turnira kvalifikovaće se za događaj na kome se takmiče najbolje ekipe sveta, kao što su NaVi, G2, Vitality i mnogi drugi. 

 

Pozivamo sve igrače iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije i Albanije da nam se pridruže i još jednom pokažu da Balkanski region ima jedne od najboljih Counter Strike igrača na svetu!

KOMENTARI
Još uvek nema komentara! Budite prvi i komentarišite.
napiši komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena. Zahtevana polja su obeležena zvezdicom.
NAjnoviji postovi
#CS:GO