Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media
Valve olakšava put ka sledećem Majoru određenim ekipama!
# CS:GOObjavljeno Broj komentara 0Autor: lancemi
Valve olakšava put ka sledećem Majoru određenim ekipama!

IEM Rio Major završio se pre par dana, a Valve je već najavio promene u načinu na koji će se određene ekipe kvalifikovati za sledeći, 2023 Paris Major


Put do najvećeg turnira, pogotovo kada krećete od nule je jako težak. Prvo vas čeka open qualifier, best of 1 mečevi do samog kraja, koji uvek ostavljaju mogućnost za iznenađenje, a online mečevi definitivno ne idu u korist najboljim ekipama, jer je opšte poznato da veliki broj igrača dosta komfornije igra od kuće, dok su oni najbolji navikli da igraju u LAN-u.

Valve je uvideo problem koji bi konkretno mogao da ima i G2, s ozbirom da oni nisu uspeli da se kvalifikuju na poslednji Major. Valve je doneo odluku da određene ekipe koje se dobro pokažu na njihovim ili nekim boljim turnirima koje organizuje treća strana, imaju olakšicu u tome što će preskočiti upravo taj online deo i dobiti direktan invajt u closed qualifier.

To je trenutno sve što znamo, Valve je rekao da će u narednim nedeljama izaći u javnost sa više konkretnih informacija, posle čega će nam biti jasnije šta je tačno potrebno da određena ekipa preskoči open qualifier, kao i koji je broj ekipa koje će dobiti tu povlasticu. 

Dobre vesti za našeg Nikolu i Nemanju Kovača, imaju motiv više da se dobro pokažu na turnirima koji slede, počevši od sledećeg turnira pa sve do maja, kada se upravo sledeći Paris Major i održava.

KOMENTARI
Još uvek nema komentara! Budite prvi i komentarišite.
napiši komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena. Zahtevana polja su obeležena zvezdicom.