Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media
Buktop je novi trener Alliance-a
# DOTA 2Objavljeno Broj komentara 0Autor: s1mba
Buktop je novi trener Alliance-a

Dugogodišnji vlasnik organizacije Level Up i bivši profesionalni Dota 2 igrač Viktor “Buktop” Kneževič otpočeo je novo poglavlje u svojoj profesionalnoj karijeri. Nakon treniranja nekoliko sastava koji su branili boje Level Up-a, jedna od najpoznatijih Dota organizacija sveta, Alliance je prepoznala njegov potencijal i angažovala Buktopa, koji će sa njima raditi kao mental i fitness trener. 

Nakon potpisivanja ugovora, imali smo priliku da porazgovaramo sa Viktorom koji nam je približio celokupnu situaciju:

 

Domaćoj publici si najpoznatiji po organizaciji LevelUp koju uspešno vodiš već godinama. Da li ćeš odlaskom u Alliance privremeno obustaviti sopstveni projekat ili će se LevelUp i dalje takmičiti?

 

Zavisi od vrste ugovora, Level up će svakako nastaviti takmičenja u raznim sekcijama (igrama), a ovakvo iskustvo samo može doprineti razvoju Lvlupa.

 

Tvoja primarna uloga će biti trener. Koji faktor ćeš doneti ekipi kako biste zajedno postigli zacrtane ciljeve. 

 

Imam razvijen sistem rada, pristupa igri vežbanju, koji ovde želim da implementiram. P.s. zasad je krenulo lepo, prihvataju puno stvari, vredni su i profesionalni.

A što se same Dote tiče, toliko godina igranja i takmičenja na visokom nivou mi omogućava da brzo zaključim šta "škripi"  i kako da dođemo do rešenja. Imao sam u poslednjih 2 godine šansu da radim sa mnogo profesionalaca, Brame, Entity i LevelUp bili su na dugim Boot kampovima kod nas u Novom Sadu, pa sam tu stekao fina iskustva. Možda je to taj faktor?

Pored tvog glavnog zaduženja, imaćeš ulogu mentalnog i fitnes trenera. Da li misliš da je jednoj velikoj organizaciji neophodan i ovakav vid podrške? 

 

Siguran sam da je neophodno i da je to stvar koja će napraviti veliku razliku. U zdravom telu zdrav duh!

 

Nakon osvajanja The International-a 2013. godine, Alliance je odneo pobedu na još nekoliko događaja, nakon čega kreću da se nižu sve lošiji rezultati. Šta će biti vaš glavni fokus u nadolazećem periodu kako biste vratili pobedničku formu? 

 

Team building. Postavljanje jasnih principa rada, vežbanja, komunikacije i odnosa. I još par tajnih sastojaka.

 

Viktore hvala ti na izdvojenom vremenu, želimo ti svu sreću!

 

Hvala vama što se bavite esport dešavanjima na tako profesionalnom nivou, a ja ću se potruditi i neću izneveriti očekivanja! 

KOMENTARI
Još uvek nema komentara! Budite prvi i komentarišite.
napiši komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena. Zahtevana polja su obeležena zvezdicom.