Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media
Okončan 40.000.000$ vredan The International
# DOTA 2Objavljeno Broj komentara 0Autor: s1mba
Okončan 40.000.000$ vredan The International

Nakon 11 dana duge i neizvesne borbe, konačno smo dobili pobednike 10. po redu The International-a. Team Spirit uspeo je da ispuni svoj san i ostvari pobedu za koju niko nije verovao da je moguća. Počevši od kvalifikacionog turnira, preko 0:4 starta u grupnoj fazi pa sve do veoma teškog lower bracket-a, ovaj mladi sastav uspeo je da podigne Aegis i ponese nagradu u vrednosti od preko 18.000.000$! 

 

Predvođeni Miposhka-om, jedinim igračem iz ekipe koji je prethodno učestvovao na TI-u, Team Spirit je postao prva ekipa CIS regije koja je nakon 10 godina uspela da se popne na tron ovog prestižnog turnira. 

Team Spirit je izabrao svoje najbolje heroje u prvom gejmu, kako bi uspešno započeli ovu veoma dugu seriju. Na svakom lejnu su se osećali veoma konforno, zbog čega PSG.LGD nije uspeo da nađe odgovor na njihovu igru. 

 

Na startu druge partije LGD je krenuo veoma agresivno, čime su stekli početnu prednost. Međutim, uz pomoć odličnih “team fight-ova” Spirit je uspeo da odnese pobedu i time se približe na samo korak od osvajanja The International-a. 

 

Iako su svi otpisali PSG.LGD, uspeli su da se vrate i u 3. i 4. gejmu dominantnom igrom deklasiraju svoje protivnike. Sve se svelo na poslednju i odlučujuću partiju u kojoj je Team Secret imao blagu prednost tokom čitavog njenog trajanja. Uz pomoć odlične timske igre, nakon gotovo 40 minuta uspeli su da savladaju kinesku organizaciju i time ostvarili svoj san. 

KOMENTARI
Još uvek nema komentara! Budite prvi i komentarišite.
napiši komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena. Zahtevana polja su obeležena zvezdicom.