Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media
Velike promene na Dota sceni | OG reformiše sastav
# DOTA 2Objavljeno Broj komentara 0Autor: s1mba
Velike promene na Dota sceni | OG reformiše sastav

VALVE je pre samo nekoliko dana objavio nova, pooštrena pravila DPC-a, zbog čega je veliki broj ekipa bio primoran da svoje rostere zaključa do 21. novembra. U proteklom periodu, na Dota 2 sceni desilo se mnogo promena u najboljim ekipama sveta, zbog čega će Tier 1 scena u narednoj sezoni izgledati dosta drugačije.  

 

Po mnogima najbolja Dota 2 organizacija svih vremena, OG je 8. novembra otpočela kompletnu reformaciju svog pobedničkog sastava. Igrači koji su se prvi našli na spisku otpisanih bili su SumaiL i Saksa. Nakon samo nekoliko dana, trener ekipe Socks, napustio je organizaciju, zbog čega je OG dospeo u nezavidnu situaciju. Počele su da se gomilaju brojne spekulacije oko CEB-ovog penzionisanja,kao i Topson-ove pauze u igračkoj karijeri, koje su se na kraju ispostavile kao istinite. Ovime je legendarni sastav OG-a ostao na samo jednom igraču,  Johan "N0tail" Sundstein-u. Ipak, kapiten ekipe odlučio je da se u predstojećem periodu fokusira mentorstvo novog sastava, zbog čega se povukao iz aktivne postave ekipe. 

Organizacija koja je takođe veoma ozbiljno pristupila prelaznom roku jeste Team Secret. Kroz samo nekoliko sati, uspešno su realizovali transfere SumaiL-a, kao i iceiceice-a, koji će od predstojeće sezone braniti njihove boje. 

Na samom kraju dvostruki osvajač The International-a, JERAX, će se pridružiti EG-u, kako bi im pomogao u pohodu na njihov drugi Aegis. Pored legendarnog suporta, u ekipu će doći i devetnaestogodišnji Nightfall. 

KOMENTARI
Još uvek nema komentara! Budite prvi i komentarišite.
napiši komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena. Zahtevana polja su obeležena zvezdicom.