Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media
Maden: Ne razmišljam o prelasku u drugu ekipu
# IntervjuObjavljeno Broj komentara 1Autor: s1mba
Maden: Ne razmišljam o prelasku u drugu ekipu

Nakon što smo naš serijal otpočeli sa Šarenim, rešili smo da ispunimo vaše želje i u naš sledeći intervju dovedemo Madena. Pavle “Maden” Bošković svoju karijeru započeo je u domaćim ekipama uz pomoć kojih je uspeo da se probije i zaigra u GODSENT-u. Šta je ovaj mladi igrač imao da kaže za naš portal, pročitajte u nastavku teksta. 

 

Tvoj put do samog vrha Counter Strike-a je po mišljenju mnogih bio relativno kratak. Kako se desilo da tako brzo dođeš do ekipe kao što je GODSENT?

 

Moj put ka vrhu izgleda brz za ljude koji nisu pratili moj razvoj. Zapravo nije kratak jer par godina već konstanto grindujem svaki dan, počevsi od Faceit mečeva pa do balkanskih ekipa. Par godina prije nego sam ušao u GODSENT igrao sam sa raznim balkanskim ekipama i igračima.

 

Možeš li da uporediš uslove koje imaš sada u GODSENT-u i koje si nekada imao u domaćim ekipama?

 

Uslovi između GODSENT-a i balkanskih ekipa  su razlika kao nebo i zemlja. Prvo mjesto je profesionalizam, to nisam mogao da vidim ni u jednoj domaćoj ekipi što se tiče uslova i organizacija, igrači su tu i tamo bili organizovani i profesionalni. Drugo što je možda i najbitnije je finansijska podrška , sto je i logično. Takođe i svi iz GODSENT organizacije su veoma pozitvni i druželjubivi što je takođe veoma bitno za odnos igrači-organizacija.  

 

Kakvo je tvoje mišljenje o izbacivanju Maikelelea iz ekipe, čoveka koji je "stvorio" GODSENT?

 

Maikelele je uvijek bio dobar saigrač , svi smo ga poštovali u ekipi, a i on je nas poštovao. U zadnjih par mjeseci nije bio u formi i nije davao neke rezultate koje bi trebalo snajper na ovom nivou da pokazuje, i da bismo bili na vrhu moralo je doći do neke zamjene. U međuvremenu je GODSENT kao organizacija pronašla Farliga i pitala nas da li hocemo da probamo da igramo s njim. Tu smo se složili i zamijenili Maikela.

 

Izvor: Dreamhack

Kako se vaš novi igrač Farlig uklopio u ekipu?

 

Farlig se uklopio fenomenalno u ekipu, za veoma kratak period smo pronašli način igre s njim i sredili map pool. Mnogo je talentovan i ima potencijala da napreduje.To se takodje i vidjelo s našim rezultatima u zadnjih par oficijelnih mečeva.

 

Na kojim turnirima GODSENT planira da igra u novoj sezoni koja je pred nama?

 

Pa trenutno nemamo sad neke određene turnire koje planiramo da igramo sem ovog zadnjeg qualifiera za MAJOR, to nam je trenutno najbitniji turnir. Za ostale turnire obično dobijamo pozive i dogovaramo se u vezi igranja tog turnira ili ne.

 

Da li si dobijao ponude za neke druge ekipe od trenutka kada si prešao u GODSENT? 

 

Nisam dobijao nikakve ponude od kad sam prešao za GODSENT, a i ne razmišljam o tome mnogo, jer svakako je dobro u ekipi u kojoj sam trenutno, takođe imam samopouzdanja u ovaj lineup i mislim da možemo da napredujemo mnogo

 

Izvor: HLTV

 

Sa kojim igračem ili igračima sa naših prostora bi najviše voleo da jednog dana budeš u ekipi?

 

Definitvno bih želio da igram sa Hunterom, Emicom, Nikom, Nexom ..

 

Hvala madene što si pristao na ovaj intervju, želimo ti svu sreću u nastavku karijere! Da li bi za sam kraj želeo nešto da poručiš čitaocima i tvojim fanovima?

 

Nema na čemu! Hvala vama takođe. Hvala svima koji me podržavaju i prate moje mečeve i karijeru, samo trud i rad do uspjeha !

KOMENTARI
Мајмун
7.8.2020 u 20:23
Брат


napiši komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena. Zahtevana polja su obeležena zvezdicom.
NAjnoviji postovi