Facebook Instagram Twitter Youtube Twitch
© 2019 Relog Media
Okončana RES Premier Liga
# Relog MediaObjavljeno Broj komentara 0Autor: s1mba
Okončana RES Premier Liga

Nakon RES PES lige, Relog Media je u saradnji sa igraonicom “GG” organizovala simulaciju engleske fudbalske lige pod nazivom RES Premier Liga, sa ukupnim nagradnim fondom od 140.000 dinara. Posle 19 kola u regularnom delu takmičenja, prešlo se na playoff fazu, u kojoj su 4 najbolja igrača izborili direktan plasman. Učesnici plasirani od 5. do 12. mesta pristupili su doigravanju, nakon kojeg je formiran celokupan playoff žreb.

 

Kompletna liga odigrana je na balance modu, čime je svaki igrač imao podjednaku šansu za pobedu. U nedelju, 17. aprila u studiju Relog Medie odigran je playoff, a dikrektan prenos svih mečeva imali sre prilike da ispratite ekskluzivno na Arena Esport TV i YouTube kanalu. Ono što se desilo, a što gledaoci definitivno nisu priželjkivali, jeste da se uprkos Best Of 3 formatu, svaki meč završio u samo dve odigrane utakmice. Kao što je to donekle bilo i očekivano, do velikog finala stigli su Stefan “Kepa ” Slavković i Marko “Roksa” Roksić. Roksa je odneo pobedu i u ligaškom delu, izgubivši samo jedan meč tokom čitave sezone, zbog čega je u finalu opravdano nosio titulu favorita. 

U prvom okršaju Kepa je ranim golom stvorio prednost od 1:0, koju je zadržao sve do početka drugog poluvremena. Ipak, nakon samo nekoliko minuta Roksa se probudio i otpočeo svoj preokret. Za samo 15 minuta uspeo je da postigne 3 fantastična gola čime je apsolutno preokrenuo meč u svoju korist. Nakon toga, usledila je razmena golova 1 za 1, posle čega je Roksa izašao kao pobednik prvom meča rezultatom 5:3. 

 

U drugom meču Roksa je u ranoj fazi utakmice iskoristio Kepine greške uz pomoć kojih je poveo rezultatom 2:0. Kako bi pokušao da se vrati u meč, Kepa je svoje igrače poslao u presing, što je Roksi ostavilo sasvim dovoljno prostora za dva kontra napada koje je on iskoristio na najbolji mogući način. Prvo poluvreme završeno je rezultatom 4:2, a Kepa je do kraja meča uspeo da smanji prednost na svega dva gola. 

 

Ovime je okončana prva sezona RES Premier Lige u kojoj je Marko “Roksa" Roksić krunisan za apsolutnog šampiona prvenstva! 

KOMENTARI
Još uvek nema komentara! Budite prvi i komentarišite.
napiši komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena. Zahtevana polja su obeležena zvezdicom.
#Relog Media