Relog Media
Relog Media
Podeli:

BLEED osvojio prve TWC 2024 EU kvalifikacije

BLEED Esports je napravio veliki uspeh plasmanom na Thunderpick World Championship 2024, nakon što su u finalu prvih evropskih kvalifikacija savladali Gaimin Gladiators (ex ECSTATIC) 2-0.

BLEED je izašao kao pobednik kvalifikacija na kojima se 32 tima borilo za plasman na turnir sa nagradnim fondom od 850.000 dolara.

Oni su pobedili ukupno šest ekipa, uključući KOI i BIG, kao i učesnika top 16 faze PGL Copenhagen Majora, dansku ekipu koja sada nastupa pod imenom Gaimin Gladiators.

U odlučujućem meču BLEED je prvo uspeo da povede pobedom na protivničkom piku, mapi Overpass, gde su slavili 13-10, uz dobro izdanje Tsvetelina "CeRq" Dimitrova koji se u poslednje vreme često nalazi pod metom kritika navijača.

Ancient je obeležio trenutno najbolji pojedinac tima Josef "faveN" Baumann koji je u sjajnoj formi, a na ovoj mapi gde je BLEED pobedio 13-8 rezultatom je napravio 23 fraga uz 115 štete po rundi i 1.58 rejtingom.

BLEED je jedna od ekipa koja trenutno igra najveći broj mečeva, a trud i rad donese rezultate zbog čega su se danas popeli na 32. mesto najboljih timova sveta na najnovijih HLTV rang listi.

Kada je reč o TWC 2024, na njemu će pored 10 pozvanih timova učestvovati još i šest ekipa iz kvalifikacija uključujući i BLEED. Evropa, Severna i Južna Amerika će imati po dva kvalifikaciona turnira čiji će pobednici doći do glavnog takmičenja.

Tagovi
CS2
Kassad
BLEED

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh