Relog Media
Relog Media
Podeli:

iNation predstavio novi CS2 tim

Popularna srpska esport organizacija iNation se vratila na CS scenu sa novom ekipom nakon devet meseci pauze.

Brend koji je prisutan u esportu još od davne 2008. godine, iNation je doneo mnogo radosti domaćim navijačima tokom svoje bogate istorije, a sa tim će nastaviti i u CS2 eri kanter esporta. 

Organizacija za koju su nastupali braća Nikola i Nemanja Kovač, Nemanja "nexa" Isaković, Janko "YNk" Paunović, Marko "shev" Krajčeski i Aleksandar "kassad" Trifunović kao trener je okupila neka od najaktuelnijih imena sa balkanske scene. 

Ekipu će predvoditi veteran Luka "emi" Vuković, povratnik u iNation čiji je deo bio od 2015. godine pa sve do trenutka kada ih je preuzeo Binary Dragons, iz kog se kasnije izrodio i CR4ZY sa kojim je emi stigao i do Berlin Majora 2019. godine. 

Nakon toga emi je igrao za c0ntact Gaming i FunPlus Phoenix, da bi 2022. godine poveo Partizan ostavši uz crno-bele sve do maja naredne godine. 

Tamo mu je saigrač bio Luka "c0llins" Živanović koji se takođe priključio ekipi iNation. On je proveo prethodnih deset meseci u ekipi Entorpiq, a prethodno je igrao još i za 4glory i ex-BLUEJAYS i smatra se za jednog od najvećih srpskih talenata trenutno.

Još jedan povratnik u iNation je i Nikola "Dragon" Bošković koji se odlično pokazao tokom EU RMR kvalifikacija za PGL Copenhagen Major gde je nastupao za Project G, a prethodno je igrao za 4glory i Anlaki, nakon čega je došao u iNation čiji je član bio od septembra 2021. do jula 2023. godine.

Iz Severne makedonije dolazi Zoran "xicoz" Markovski, 20-godišnji igrač koji je od januara ove godine igrao za BIG Academy, a prethodno smo ga gledali u ekipama IKLA, Sprout, BLUEJAYS i Entropiq Prague.

Još jedan Makedonac će zaigrati u timu, Jane "aidKIT" Apostoloski. On je do januara igrao za GenOne, a prethodno je proveo skoro godinu ipo dana u BLUEJAYS.

Povratak iNation-a je izuzetno bitan za regionalnu CS2 scenu koja je pomalo u stagnaciji već duži vremenski period, a ostaje nam da se nadamo da će njihov dolazak motivisati još organizacija da krenu njihovim stopama. Još jednom, novi iNation čine:

Luka "emi" Vuković
Luka "c0llins" Živanović
Nikola "Dragon" Bošković
Zoran "xicoz" Markovski
Jane "aidKIT" Apostoloski

Tagovi
CS2
ination
emi
Dragon
C0LLINS
xicoz
aidKit

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh