Relog Media
Relog Media
Podeli:

G2 pobedio TYLOO, poraz Falconsa

G2 Esports je trijumfovao u prvom kolu 19. sezone ESL Pro Lige protiv kineske ekipe TYLOO, dok su TheMongolz naneli još jedan težak poraz Falconsima. Astralis je upisao novi trijumf protiv FaZe za plasman u plejof.

U moru akcije drugog dana ESL Pro Lige kao derbi se istakao duel FaZe - Astralis. Dva tima koja su se dva puta sastala na IEM Chengdu 2024 nisu dugo čekali na novi okršaj, a i ovog puta je Astralis slavio u grupnoj fazi.

Astralis je jako otvorio svoju omiljenu mapu Ancient 9-3 prednošću na T strani, a iako je FaZe odlično uzvratio u nastavku nisu uspeli da izbore produžetke i gube 11-13 u poslednjoj rundi regularnog dela meča. 

Na red je došao Nuke, mapa koja čini se prelama okršaje ova dva tima u prethodnom periodu, a i ovoga puta kada FaZe ne uspe da pobedi na njoj, izgube meč. Timovi su odigrali nerešno na prvom poluvremenu, ali je Astralis bio sjajan na T strani što im je donelo 13-9 trijumf i plasman u plejof. 

Pored njih iz grupe A dalje je prošao i 3DMAX koji je savladao Fnatic 2-0 i protiv Astralisa će igrati za prvo mesto u A grupi. U preostalim mečevima grupe A Eternal Fire je pobedio Imperial 2-1, dok je Virtus.pro slavio protiv SAW 2-0.

U grupi B danas smo gledali dva meča. G2 se namučio protiv TYLOO ali su na kraju uspeli da slave bez izgubljene mape. Nakon ubedljivih 13-6 na Ancient uzeli su Inferno 13-10, a TYLOO je imao šanse da izbori treću odlučujuću mapu, ali se nisu snašli u završnici. 

Falcons su nastavili sa lošim rezultatima i sada je sve izvesnije da nas čekaju promene u ekipi. Ovoga puta od njih je bio bolji mongolski sastav TheMongolz, koji im je održao lekciju na Mirage gde su pobedili 13-11, da bi nakon toga gledali dve tesne mape. Falcons su uspeli da izjednače ukupan skor 13-9 pobedom na Nuke, ali su na odlučujućoj mapi Ancient poraženi rezultatom 13-11.

Oni će sutra od 16:30 imati priliku da se protiv G2 bore za prolaz u plejof. Dok se u drugoj polovini pobedničkog baraža B grupe sastaju Vitality i BetBoom Team.


 

Tagovi
CS2
ESL PRO LIGA
G2
Falcons
FAZE
Astralis

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh