Relog Media
Relog Media
Podeli:

Glasine - Perfecto i HObbit napuštaju Cloud9

Prema najnovijim informacijama do kojih je došao poznati ruski CS2 esport insajder, Cloud9 osstaje bez još dva igrača.

Promene u Cloud9 više nisu samo tema glasina od kada je Denis "electroNic" Sharipov prodat ekipi Virtus.pro. Jedino je pitanje da li i ko još odlazi iz ekipe, a ruski CS2 ekspert Aleksey "OverDrive" Biryukov od kog su procureli mnogi veliki CIS transferi prenosi da ekipu napuštaju i Abay "HObbit" Khassenov i Ilya "Perfecto" Zalutskiy.

Cloud9 koji trenutno zauzima osmo mesto na HLTV rang listi najboljih CS2 timova sveta nije zadovoljan ostvarenim rezultatima u proteklom periodu, a za sada možemo samo da nagađamo kakvi su im planovi i šta će biti sa preostala dva člana tima, ukoliko se ove glasine ispostave istinitim.

C9 je imao loša izdanja na IEM Katowice 2024 i prolećnom BLAST-u, a dobar učinak u Major kvalifikacijama su krunisali top 8 plasmanom na PGL Copenhagen Majoru,gde ih je sa 2-0 savladao Vitality u četvrtfinalu. 

U pojedinim mečevima C9 je nastavio da se muči protiv ekipa koje su umele da iskoriste to što ekipa ne igra sa klasičnim snajperistom, a kao meta organizacije se izdvojio Ilya "m0nesy" Osipov, zvezda G2 Esportsa za koju je C9 nezvanično spreman da plati pun iznos obeštećenja.

Perfecto je u C9 stigao kao veliko pojačanje iz NaVi zajedno sa electroNic-om, dok je H0bbit u C9/Gambit proveo ukupno šest godina, osvojivši sa ekipom njihov jedini dosadašnji Major.

Ukoliko do ove promene zaista i dođe, u C9 će ostati kao aktivni igrači jedino kapiten Kirill "Boombl4" Mikhaylov i Sergey "Ax1le" Rykhtorov.

Tagovi
CS2
CLOUD9
perfecto
HObbit

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh